ASPI

Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Voyager Tarot

De Voyager Tarot is ontworpen om je te begeleiden op een belangrijk gebied van spirituele groei: de kunst van het werken met de Tarot en het duiden van haar symboliek.

Wat je leert je en wat je ermee kan doen en bereiken
De Voyager Tarot kan worden toegepast als psycho-spirituele therapie. Het kan dromen onthullen en het kan worden benut als pad voor transformatie.
Het is een universele symbolentaal om te communiceren met de diepste aspecten van jouw mens zijn. Je leert de basale betekenissen van de kaartsymbolen kennen.

In deze cursus leer je de symbolen te interpreteren voor jezelf, voor anderen en voor iedere vraag die in je opkomt. Je leert een reeks van duidingtechnieken en je gaat de symbolen begrijpen. De Voyager Tarot kan op vele manieren worden gebruikt, want het is een gereedschap met vele toepassingen.

Dit gebeurt aan de hand van kleureninterpretaties, astrologische betekenissen en het vertalen van de symbolieken.

Dit ga je doen
Naast eerst de theoretische uitleg, ga je natuurlijk zelf aan de slag met de kaarten om een duiding te oefenen.
Oefening is de sleutel tot meesterschap!

Docent: Anja Rijkhoff.

Workshops, bij- en nascholing

De ASPI organiseert workshops en opleidingen voor je persoonlijke groei, om je kennis te laten maken met technieken, het leren van vaardigheid, als bij- of nascholing.
Een dagworkshop duurt in de regel van 10.00-15.30 uur. Soms een uur langer, soms korter of juist meerdere dagen. Dit is afhankelijk van de inhoud van de workshop.
Voor elk wat wils, dus van harte welkom!

We organiseren onder andere deze workshops:

Heb jij specifieke kennis en kunde en denk je dat dit past in het spirituele gedachtengoed en de visie van de ASPI? Neem dan vooral contact met ons op, want we staan open voor nieuwe samenwerkingen.
We horen je graag!