Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Dossiervorming & rapportage (bijscholing)

Als (register)therapeut hoort dossiervorming & rapportage rond je cliënt tot je taak. 
In de uitvoering hiervan ben je gehouden aan wetgevingen, en zijn er schriftelijke richtlijnen voor jouw terugkoppeling naar de huisarts of doorverwijzer van je cliënt naar jou.

In deze vier uur durende les kun je je kennis opfrissen of (als student) uitbreiden en krijg je basis-handvatten aangereikt over wet- en regelgeving, en voorbeelden van schriftelijke communicatie met andere zorgveleners van je cliënt. Daarna is het aan jou om het in jouw praktijk verder uit te werken zodat het past bij jouw inhoudelijke werk en bedrijfsvoering.

Docent: Karin Groot

Datum: 8 februari van 10.00-14.00 uur
Locatie: Visweg 45, Egmond-Binnen
Jouw deelnamebedrag: € 95,00, dit is inclusief syllabus, twee consumpties en exclusief lunch.

Workshops, bij- en nascholing

De ASPI organiseert workshops en opleidingen voor je persoonlijke groei, om je kennis te laten maken met technieken, het leren van vaardigheid, als bij- of nascholing.
Een dagworkshop duurt in de regel van 10.00-15.30 uur. Soms een uur langer, soms korter of juist meerdere dagen. Dit is afhankelijk van de inhoud van de workshop.
Voor elk wat wils, dus van harte welkom!

We organiseren onder andere deze workshops:

Heb jij specifieke kennis en kunde en denk je dat dit past in het spirituele gedachtengoed en de visie van de ASPI? Neem dan vooral contact met ons op, want we staan open voor nieuwe samenwerkingen.
We horen je graag!