ASPI

Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Workshops

EMDR - en de regressie drieluiktechniek -

EMDR is een bijzondere behandelingstechniek, die niets met spiritualiteit te maken heeft. "Waarom zou de ASPI dan deze workshop organiseren", zou je je kunnen afvragen. Het antwoord ligt in 'groei' en in 'samen':

Intervisie reïncarnatietherapie

Ben je (energetisch integraal) therapeut (i.o.) en praktiseer je hypnotherapie? Dan is deze intervisiebijeenkomst een mooi moment om je kennis en kunde te delen en bij te schaven op het gebied van de reïncarnatietherapie. Programma:

Intervisie/workshop focussen

Focussen is een techniek die wordt gebruikt tijdens therapiesessies om te leren luisteren naar de signalen van je lichaam tijdens bepaalde situaties en gebeurtenissen. Focussen is een manier om stil te leren staan bij automatismen en belemmerende gedachten los te laten.

Intervisie/workshop huis van Leuner

Over het Huis van Leuner is maar weinig bekend in Nederland, terwijl het een prachtige ontdekkende techniek is om onderliggende en/of onbewuste processen bij de cliënt naar boven te halen. Je gebruikt deze techniek wanneer er zoveel problematiek is bij een cliënt dat je...

Intervisie/workshop Innerlijk Kind

In deze intervisie/workshop leer je opnieuw contact te maken met een Innerlijk Kind deel van jezelf waar je geen of weinig contact meer mee hebt (weggestopt, onbewust geworden e.d.). Deze energie gaat dan weer stromen, je krijgt daardoor inzichten en vaardigheden aangerei...

Intervisie/workshop Vergadering der delen

De vergadering der delen is een techniek binnen de voice dialogue. Het is een vrolijke en perfecte techniek die je kunt toepassen bij cliënten die graag de controle hebben (lees: houden) en daarom nog niet zo gemakkelijk in trance komen. De intervisie is toegankelijk voor:

Meditatief tekenen

Meditatief tekenen is intuïtief tekenen. Het houdt in dat je je verstand op '0' zet en je blik op 'oneindig' en in die toestand je hand maar de vrije loop laat. Wat ogenschijnlijk begint als wat gekrabbel en gekras blijkt zich naderhand te formeren tot wonderlijke vormen...

Mediteren in de overgang

Mediteren in de overgang Zit je in de overgang, of twijfel je of jouw klachten bij de overgang horen, wil je meer weten over de overgang en wil je meditatieve oefeningen doen om jouw specifieke klachten te verminderen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Omgaan met lastige cliënten/ mensen

Training omgaan met lastige cliënten/ mensen Een cliënt is boos, maakt stennis en wil maar niet luisteren; collega's vinden elkaar lastig, spreken dat niet uit en werken onvoldoende samen; een vriend of familielid die je steeds in je nek hijgt; een medewerker waarbij je...

Overdracht & tegenoverdracht

Deze workshop gaat over hoe je als therapeut in het volwassen contact kunt blijven en je niet in eigen behoeften of valkuilen gezogen wordt tijdens je sessies. Projectie & perceptie De term overdracht kan worden gedefinieerd als:

Workshops, bij- en nascholing

De ASPI organiseert workshops en opleidingen voor je persoonlijke groei, om je kennis te laten maken met technieken, het leren van vaardigheid, als bij- of nascholing.
Een dagworkshop duurt in de regel van 10.00-15.30 uur. Soms een uur langer, soms korter of juist meerdere dagen. Dit is afhankelijk van de inhoud van de workshop.
Voor elk wat wils, dus van harte welkom!

We organiseren onder andere deze workshops:

Heb jij specifieke kennis en kunde en denk je dat dit past in het spirituele gedachtengoed en de visie van de ASPI? Neem dan vooral contact met ons op, want we staan open voor nieuwe samenwerkingen.
We horen je graag!