Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Losse lessen

Reanimatie - AED van volwassenen en kinderen

Het is iets wat je nooit hoopt mee te maken: een volwassene of een kind dat reanimatie nodig heeft. Toch is juist jouw eerste hulp in de eerste 10 minuten van levensreddend belang. Stap voor stap leren In deze cursus leer je hoe je direct reanimeert en een AED gebruikt.

Dossiervorming & rapportage (bijscholing)

Als (register)therapeut hoort dossiervorming & rapportage rond je cliënt tot je taak. In de uitvoering hiervan ben je gehouden aan wetgevingen, en zijn er schriftelijke richtlijnen voor jouw terugkoppeling naar de huisarts of doorverwijzer van je cliënt naar jou. I

Reïncarnatietherapie (bijscholing)

Deze lessen zijn bedoeld als: - aanvulling op het werk in je hypnotherapeutische praktijk, wanneer je vandaaruit meer met zingeving wilt gaan werken of - je cliënt meer verdieping wilt geven op het spiritueel/ zingevende niveau zijn klachten/ hulpvraag.

Spiritualiteit

Deze workshop is bedoeld als: - aanvulling op het werk in je therapeutische praktijk, - wanneer je meer met zingeving wilt gaan werken of - meer verdieping zoekt op het spiritueel/ zingevende niveau van leven.

Meditatief tekenen

Meditatief tekenen is intuïtief tekenen. Voor jou of voor in je praktijk met je cliënten. Het houdt in dat je je verstand op '0' zet en je blik op 'oneindig' en in die toestand je hand maar de vrije loop laat. D

Overdracht & tegenoverdracht

Deze workshop gaat over hoe je als therapeut in het volwassen contact kunt blijven en je niet in eigen behoeften of valkuilen gezogen wordt tijdens je sessies. Projectie & perceptie De term overdracht kan worden gedefinieerd als:

Ik-versterkende technieken

Praktijkaanvullende technieken voor de energetisch therapeut (i.o.) Deze les vormt onderdeel van het studieprogramma van onze 3e jaarsstudenten maar is ook bedoeld als bij- of nascholing voor de energetich therapeut (i.o.). Doel van de les:

EMDR - en de regressie drieluiktechniek -

EMDR is een bijzondere behandelingstechniek, die niets met spiritualiteit te maken heeft. "Waarom zou de ASPI dan deze workshop organiseren", zou je je kunnen afvragen. Het antwoord ligt in 'groei' en in 'samen':

Intervisie reïncarnatietherapie

Ben je (energetisch integraal) therapeut (i.o.) en praktiseer je hypnotherapie? Dan is deze intervisiebijeenkomst een mooi moment om je kennis en kunde te delen en bij te schaven op het gebied van de reïncarnatietherapie. Programma:

Intervisie/workshop focussen

Focussen is een techniek die wordt gebruikt tijdens therapiesessies om te leren luisteren naar de signalen van je lichaam tijdens bepaalde situaties en gebeurtenissen. Focussen is een manier om stil te leren staan bij automatismen en belemmerende gedachten los te laten.

Workshops, bij- en nascholing

De ASPI organiseert workshops en opleidingen voor je persoonlijke groei, om je kennis te laten maken met technieken, het leren van vaardigheid, als bij- of nascholing.
Een dagworkshop duurt in de regel van 10.00-15.30 uur. Soms een uur langer, soms korter of juist meerdere dagen. Dit is afhankelijk van de inhoud van de workshop.
Voor elk wat wils, dus van harte welkom!

We organiseren onder andere deze workshops:

Heb jij specifieke kennis en kunde en denk je dat dit past in het spirituele gedachtengoed en de visie van de ASPI? Neem dan vooral contact met ons op, want we staan open voor nieuwe samenwerkingen.
We horen je graag!