Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Studenten aan het woord

"De ASPI heeft ervoor gezorgd dat ik mijn sceptische houding met spiritualiteit (mijn invulling daarvan althans) heb kunnen veranderen. Ik heb veel meer geleerd dan ik verwachtte."
VR.

Lieve Karin,
Ik wil je hierbij bedanken voor een geweldig eerste jaar dat ik heb gehad, en dat ik goed heb kunnen afsluiten. Zoveel vertrouwen en respect wat je de studenten meegeeft is heel bijzonder. Natuurlijk kan ik alleen maar voor mezelf praten, maar zo zie ik het.

Als ik aan het mediteren ben, waarvan ik nooit had gedacht dat het zo'n grote invloed op mij zou hebben, dan ben ik zo dankbaar dat ik bij de ASPI terecht ben gekomen. Ik dacht dat ik al zo'n mooi leven had, maar na dit jaar is mijn leven er zoveel kleurrijker op geworden.

Ik zag dit kaartje en moest meteen aan jou denken. (red. een kaart met verschillende verfpotten met verschillende kleuren)
Liefs,
A.N.

Karin,
Een terugblik op het eerste jaar ASPI-jaar leert dat alle twijfel en terughoudendheid om aan dit jaar deel te nemen, totaal ongegrond zijn geweest. 
 
Ergens tussen les 1 en les 10 heeft mijn wijze van functioneren op mentaal- en spiritueel gebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Door de mogelijkheid om onverwerkte emoties te doorleven en los te laten, kwam er ruimte voor bewustwording. Het ontwaakte vertrouwen geeft de kracht mijn uiteindelijke levensdoel te bereiken.

De warme, open sfeer en inspirerende omgeving liet ieder van ons optimaal groeien op zijn eigen niveau en... HET WAS ALTIJD GOED!!!
Veel Dank,
R.R.
 

Planning

Zielsblij! 2020

Zielsblij! 2020 Dit is de laatste les uit deze... Lees meer »

Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikke... Lees meer »

Klinisch redeneren (VVET: PSBK/MBK PE-punten)

Klinisch redeneren (VVET MBK/PSBK PE punten) Kl... Lees meer »