Zelfstandig ondernemen

"Leuker kunnen we het niet maken", aldus de slogan van de Belastingdienst. Wij kunnen dat wel! 

Natuurlijk kun je op internet veel informatie vinden over wat je nodig hebt om te starten als zelfstandig ondernemer. Maar volg je deze workshop, dan bespaar je jezelf een zoektocht naar wat voor jou nou precies zinvolle informatie is. Hoe belangrijk is registratie bij de Kamer van Koophandel, welke verzekeringen heb je nodig, wat kun je doen om cliënten vinden: op deze en nog veel meer vragen krijg je antwoord. 
 
Wat gaan we doen?
Je krijgt een goede indruk wat je als zelfstandig ondernemer geregeld moet hebben (en hoe je dat doet). We voorzien je van benodigde informatie en er is volop ruimte voor het stellen van vragen die voor jou belangrijk zijn om je onderneming van de grond te krijgen.
 
Naast je vakinhoudelijke kennis en kunde beschik je na deze workshop over de handvatten om je eigen onderneming te starten.

Planning

Tijd: 19.00-22.00 uur
kosten: € 30,00 p.p.Naar het overzicht

Informatie over de planning

Onze activiteiten, dus ook de reguliere lessen zijn ook openbaar voor bij- en nascholing. Iedereen kan zich dus inschrijven. Nb. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig.
In april 2017 onderging de ASPI een screening voor acceptatie door beroepsvereniging VVET en dit leidde tot een intentieverklaring, waardoor de therapeutleden van de VVET PE-punten krijgen voor het volgen van een workshop of module bij ons.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Maak ons dan je interesse kenbaar, zo weten we dat- en hoeveel animo er is en kunnen we het mogelijk organiseren.
Tarieven

Verwacht: zie planning./planning/agenda
 
Contact.