Zelfstandig ondernemen

"Leuker kunnen we het niet maken", aldus de slogan van de Belastingdienst. Wij kunnen dat wel! 

Natuurlijk kun je op internet veel informatie vinden over wat je nodig hebt om te starten als zelfstandig ondernemer. Maar volg je deze workshop, dan bespaar je jezelf een zoektocht naar wat voor jou nou precies zinvolle informatie is. Hoe belangrijk is registratie bij de Kamer van Koophandel, welke verzekeringen heb je nodig, wat kun je doen om cliënten vinden: op deze en nog veel meer vragen krijg je antwoord. 
 
Wat gaan we doen?
Je krijgt een goede indruk wat je als zelfstandig ondernemer geregeld moet hebben (en hoe je dat doet). We voorzien je van benodigde informatie en er is volop ruimte voor het stellen van vragen die voor jou belangrijk zijn om je onderneming van de grond te krijgen.
 
Naast je vakinhoudelijke kennis en kunde beschik je na deze workshop over de handvatten om je eigen onderneming te starten.

Planning

Tijd: 19.00-22.00 uur
kosten: € 30,00 p.p.Naar het overzicht

Informatie over de planning

Vooraf

Al onze activiteiten zijn openbaar, iedereen kan zich dus inschrijven. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig, dan staat dit erbij vermeld.
In april 2017 zal de ASPI een screening ondergaan voor accreditatie door beroepsvereniging VVET. Daarna volgt een accreditatietraject bij de SRNO.

Inschrijven via het inschrijfformulier voor een workshop, module of opleiding waaraan je wilt meedoen.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Stuur dan ook je inschrijving in, zo weten we hoeveel animo er is en kunnen we het eerder organiseren.
Tarieven

Verwacht, o.a.:

En nog veel meer. Kijk daarom regelmatig even op onze website.
Staat de workshop die jij wilt volgen er niet bij? Laat het weten, wellicht kunnen we ook die organiseren!

Heb jij kennis en kunde in de lijn van de ASPI visie en -filosofie en zou je bij de ASPI een lezing, workshop of cursus willen geven? Meld je dan gerust met je plan, lesstof (jouw copyright) en programma. Houdt rekening met een ideëel uurtarief, want zo werken we op de ASPI.

Contact.