Pelgrimstocht

Pelgrimstocht

Je maakt je zorgen en je weet niet hoe het verder moet? Heb je soms het gevoel dat de wereld 'gek' is geworden? Een gezegde luidt: "Verbeter de wereld, begin bij jezelf". En dus doen we daarom aan meditatie, yoga en andere helende activiteiten. 
Vind hier alvast de reisbeschrijving of lees nu eerst verder en vind dezelfde reisbeschrijving ook onderaan deze pagina.

Vind jij het ook zo lastig om na yoga of een meditatie de gevonden rust te bewaren, om mee aan het werk te gaan en om aan het eind van de dag te ontdekken dat het contact met die collega of een familielid toch minder spiritueel verliep dan je je had voorgenomen? En je vraagt aan jezelf: "Wanneer neem je nu echt de tijd voor jezelf? Wanneer neem je de tijd om eens te kijken naar de vragen die je echt bezighouden?"

Dit is je moment. Wij nemen hier een hele week voor tijdens een wandeltocht naar Waddeneiland Texel. Ga mee!

Jij als Pelgrim
Al eeuwen zoeken pelgrims een eigen weg. Ze wandelen om in alle rust los te komen van de herrie van alle dag en meer tijd te maken voor zaken die er echt toe doen. Iedereen heeft een eigen reden om een pelgrimstocht te gaan. Wat jouw reden ook is, je krijgt de kans om hiermee aan de slag te gaan. Onderweg komen we langs prachtige natuurlijke en religieuze plekken, trekken we op met mensen waarvoor spiritualiteit deel uit maakt van het dagelijks leven. Inspannen wissel je af met ontspannen.

Soms lijkt het lastig om alleen die eerste voet over de drempel te krijgen. Wij gaan het doen, samen. We starten in Krommenie, Noord-Holland en wandelen door de natuur en langs interessante plaatsen naar Texel. Op de eerste dag leer je de groep kennen. Daarna bepaal je zelf of je met de groep wandelt, of in je eentje. Onderweg doen we verdiepingsoefeningen en is er begeleiding om gedachten mee te delen.

Deze reis wordt begeleid door Karin Groot. Zij is een zeer veelzijdige spiritueel coach, werkt samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling. Een goede communicatie is een van haar competenties. Eén van haar studenten omschrijft haar als: ‘Karin weet vaak al waar de sleutel van een probleem en dus je uitdaging ligt, nog voor je zelf doorhebt dat je een probleem hebt’.

Karin wordt geassisteerd door Kees-Jan Sierhuis. Kees-Jan is speels en creatief en heeft een voorliefde voor het avontuur. Hij zoekt naar wat echt en puur is en heeft een aanstekelijke humor. Mensen zijn graag in zijn buurt, omdat zijn unieke kijk op de wereld als inspirerend wordt ervaren.

Dit allround duo zal met je meereizen en je begeleiden, voor een onvergetelijke week.

Wanneer?
Start 16 juni 2019 in de ochtend vanuit Krommenie.
Einde op 21 juni 2019 op De Slufter in Texel.

Reissom
We bieden je een all-inclusive reis inclusief begeleiding, meditaties en tijd voor jezelf.
€ 1.145,00 per persoon.

Reisbeschrijving

InschrijvenNaar het overzicht

Goed om te weten

Sinds april 2017 heeft de ASPI een intentieverklaring van de beroepsvereniging van energetische therapeuten (VVET).
ASPI studenten worden daardoor direct geaccepteerd bij de VVET en therapeutleden van de VVET ontvangen PE-punten voor het volgen van lessen, trainingen of module bij ons.Onze activiteiten, dus ook de reguliere lessen zijn ook openbaar voor bij- en nascholing. Iedereen kan zich dus inschrijven.

In sommige gevallen is een vooropleiding nodig.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.

Ingepland: /planning/agenda

Inschrijfformulier

Tarieven

Contact.