Pelgrimstocht

Pelgrimstocht

Heb je soms het idee dat de hele wereld gek is geworden? Je maakt je zorgen en je weet niet hoe het verder moet?
Om de wereld te redden, begin je bij jezelf.

Vind jij het ook zo lastig om na yoga of een meditatie de gevonden rust te bewaren, om mee aan het werk te gaan en om aan het eind van de dag te ontdekken dat het contact met die collega of een familielid toch minder spiritueel verliep dan je je had voorgenomen?

En je vraagt aan jezelf: "Wanneer neem je nu echt de tijd voor jezelf? Wanneer neem je de tijd om eens te kijken naar de vragen die je echt bezighouden?"

Dit is je moment. Wij nemen hier een hele week voor tijdens een wandeltocht naar Waddeneiland Texel. Ga mee!

Jij als Pelgrim
Al eeuwen zoeken pelgrims een eigen weg. Ze wandelen om in alle rust los te komen van de herrie van alle dag en meer tijd te maken voor zaken die er echt toe doen. Iedereen heeft een eigen reden om een pelgrimstocht te gaan. Wat jouw reden ook is, je krijgt de kans om hiermee aan de slag te gaan. Onderweg komen we langs prachtige natuurlijke en religieuze plekken, trekken we op met mensen waarvoor spiritualiteit deel uit maakt van het dagelijks leven. Inspannen wissel je af met ontspannen.

Soms lijkt het lastig om alleen die eerste voet over de drempel te krijgen. Wij gaan het doen, samen. We starten in Krommenie, Noord-Holland en wandelen door de natuur en langs interessante plaatsen naar Texel. Op de eerste dag leer je de groep kennen. Daarna bepaal je zelf of je met de groep wandelt, of in je eentje. Onderweg doen we verdiepingsoefeningen en is er begeleiding om gedachten mee te delen.

Deze reis wordt begeleid door Karin Groot. Zij is een zeer veelzijdige coach, werkt samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling. Een goede communicatie is een van haar competenties. Eén van haar studenten omschrijft haar als: ‘Karin weet vaak al waar de sleutel van een probleem ligt, nog voor je zelf doorhebt dat je een probleem hebt’.

Karin wordt geassisteerd door Kees-Jan Sierhuis. Kees-Jan is speels en creatief en heeft een voorliefde voor het avontuur. Hij zoekt naar wat echt en puur is en heeft een aanstekelijke humor. Mensen zijn graag in zijn buurt, omdat zijn unieke kijk op de wereld als inspirerend wordt ervaren.

Dit allround duo zal met je meereizen en je begeleiden, voor een onvergetelijke week.

Wanneer?
Afhankelijk van de beschikbaarheid van de overnachtingsadressen van 16 t/m 21 of 22 juni 2019.

Deelnamekosten
Op dit moment zijn we in gesprek met verschillende overnachtingsadressen, dus de prijs staat nog  niet helemaal vast. Zeker is wel dat het een all-inclusive reis wordt en het deelnamebedrag vooralsnog rond de € 1.300,00 liggen.

Contact of inschrijvenNaar het overzicht

Informatie over de planning

Onze activiteiten, dus ook de reguliere lessen zijn ook openbaar voor bij- en nascholing. Iedereen kan zich dus inschrijven. Nb. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig.
In april 2017 onderging de ASPI een screening voor acceptatie door beroepsvereniging VVET en dit leidde tot een intentieverklaring, waardoor de therapeutleden van de VVET PE-punten krijgen voor het volgen van een workshop of module bij ons.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Maak ons dan je interesse kenbaar, zo weten we dat- en hoeveel animo er is en kunnen we het mogelijk organiseren.
Tarieven

Verwacht: zie planning./planning/agenda
 
Contact.