Metamorfosemassage

In deze workshop maak je kennis met metamorfosemassage als manier om in contact te komen met wie je werkelijk bent. 

Wat is het?
Metamorfosemassage is een behandelvorm die je in je praktijk als energetisch integraaltherapeut kunt toepassen om blokkades en patronen bloot te leggen.

Je masseert de reflexzones van de wervelkolom op het hoofd, de handen en de voeten. Blokkades die nog voor de geboorte zijn ontstaan, maar ook andere, aangeleerde patronen, worden herkend en losgelaten.
 
Door vanuit liefdevolle aandacht te kijken naar wie iemand ten diepste is en naar wat hem tegenhoudt om zo te zijn, komt een bewustwordingsproces op gang waarin levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen. 
 
Wat komt er aan de orde?
- Achtergrondinformatie, theorie en ervaringen.
- Wat werkt bij de metamorfosemassage?
- Handelingen:  voeten, handen en hoofd.
 
De workshop is vooral gericht op doen en ervaren.
 
Docent: Agnes Lammertsma

Deelnamebedrag: € 70,00

 Naar het overzicht

Informatie over de planning

Onze activiteiten, dus ook de reguliere lessen zijn ook openbaar voor bij- en nascholing. Iedereen kan zich dus inschrijven. Nb. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig.
In april 2017 onderging de ASPI een screening voor acceptatie door beroepsvereniging VVET en dit leidde tot een intentieverklaring, waardoor de therapeutleden van de VVET PE-punten krijgen voor het volgen van een workshop of module bij ons.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Maak ons dan je interesse kenbaar, zo weten we dat- en hoeveel animo er is en kunnen we het mogelijk organiseren.
Tarieven

Verwacht: zie planning./planning/agenda
 
Contact.