Metamorfosemassage

In deze workshop maak je kennis met metamorfosemassage als manier om in contact te komen met wie je werkelijk bent. 

Wat is het?
Metamorfosemassage is een behandelvorm die je in je praktijk als energetisch integraaltherapeut kunt toepassen om blokkades en patronen bloot te leggen.

Je masseert de reflexzones van de wervelkolom op het hoofd, de handen en de voeten. Blokkades die nog voor de geboorte zijn ontstaan, maar ook andere, aangeleerde patronen, worden herkend en losgelaten.
 
Door vanuit liefdevolle aandacht te kijken naar wie iemand ten diepste is en naar wat hem tegenhoudt om zo te zijn, komt een bewustwordingsproces op gang waarin levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen. 
 
Wat komt er aan de orde?
- Achtergrondinformatie, theorie en ervaringen.
- Wat werkt bij de metamorfosemassage?
- Handelingen:  voeten, handen en hoofd.
 
De workshop is vooral gericht op doen en ervaren.
 
Docent: Agnes Lammertsma

Deelnamebedrag: € 70,00

 Naar het overzicht

Informatie over de planning

Vooraf

Al onze activiteiten zijn openbaar, iedereen kan zich dus inschrijven. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig, dan staat dit erbij vermeld.
In april 2017 zal de ASPI een screening ondergaan voor accreditatie door beroepsvereniging VVET. Daarna volgt een accreditatietraject bij de SRNO.

Inschrijven via het inschrijfformulier voor een workshop, module of opleiding waaraan je wilt meedoen.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Stuur dan ook je inschrijving in, zo weten we hoeveel animo er is en kunnen we het eerder organiseren.
Tarieven

Verwacht, o.a.:

En nog veel meer. Kijk daarom regelmatig even op onze website.
Staat de workshop die jij wilt volgen er niet bij? Laat het weten, wellicht kunnen we ook die organiseren!

Heb jij kennis en kunde in de lijn van de ASPI visie en -filosofie en zou je bij de ASPI een lezing, workshop of cursus willen geven? Meld je dan gerust met je plan, lesstof (jouw copyright) en programma. Houdt rekening met een ideëel uurtarief, want zo werken we op de ASPI.

Contact.