Meditatiebijeenkomst - thema: Een met de Aarde

Meditatiebijeenkomst Eén met de Aarde

Een stevige verbinding met de Aarde helpt je bewust en vanuit je Hart te leven. In deze meditatiebijeenkomst bekrachtig je jouw verbinding, én mag je de Aarde ook iets geven.

Op het programma staan:
- Een landingsmeditatie om in het nu te komen, te aarden.
- Een korte meditatie om je steviger met de Aarde te verbinden.
- Een langere thema-meditatie waarin je de Aarde ook wat geeft.

Meditatie helpt je even afstand te nemen van gedachten en emoties, bij je eigen kern te komen en balans te ervaren, hoe fijn is dat? Regelmatig mediteren maakt het steeds gemakkelijker keuzes te maken vanuit wie jij echt bent.
Ook zonder meditatie-ervaring kun je meedoen.

Goed om te weten:
Je mediteert op een stoel. Neem desgewenst een warme trui, sokken en/of een dekentje mee. Wellicht vind je het fijn om ervaringen op te schrijven. Neem in dat geval pen en papier mee. Ook een flesje water om tussen de meditaties door iets te kunnen drinken kan fijn zijn.

Meditatiecoach: Mandy Pijl

Kosten: € 7,50 Naar het overzicht

Informatie over de planning

Onze activiteiten, dus ook de reguliere lessen zijn ook openbaar voor bij- en nascholing. Iedereen kan zich dus inschrijven. Nb. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig.
In april 2017 onderging de ASPI een screening voor acceptatie door beroepsvereniging VVET en dit leidde tot een intentieverklaring, waardoor de therapeutleden van de VVET PE-punten krijgen voor het volgen van een workshop of module bij ons.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Maak ons dan je interesse kenbaar, zo weten we dat- en hoeveel animo er is en kunnen we het mogelijk organiseren.
Tarieven

Verwacht: zie planning./planning/agenda
 
Contact.