Meditatiebijeenkomst - thema: Dankbaarheid

Wat gebeurt er als je je aandacht verlegt van dat wat er mist of ‘verkeerd’ gaat, naar datgene waarvoor je dankbaar bent? Je oefent ermee in deze meditatiebijeenkomst en kunt ervaren dat van dankbaarheid een gelukkig makende kracht uit gaat.


Wat komt er aan de orde?
- Een landingsmeditatie om de ontspanning te vinden.
- Een korte meditatie waarin je je verbindt met de energie van dankbaarheid.
- Een thema-meditatie waarin je stilstaat bij dat waarvoor je dankbaar bent.

En dit heb je eraan:
Mediteren is een manier om je te verbinden met wie je werkelijk bent. Je gaat zien wat belangrijk is voor jou. Bij regelmatig mediteren wordt het steeds makkelijker daarmee contact te maken.

Goed om te weten:
Je mediteert op een stoel. Neem desgewenst een warme trui, sokken en/of een dekentje mee. Wellicht vind je het fijn om ervaringen op te schrijven. Neem in dat geval pen en papier mee. Ook een flesje water om tussen de meditaties door iets te kunnen drinken kan fijn zijn.

Ook zonder meditatie-ervaring kun je meedoen.

Meditatiecoach: Mandy Pijl
Kosten: €7,50

 Naar het overzicht

Informatie over de planning

Onze activiteiten, dus ook de reguliere lessen zijn ook openbaar voor bij- en nascholing. Iedereen kan zich dus inschrijven. Nb. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig.
In april 2017 onderging de ASPI een screening voor acceptatie door beroepsvereniging VVET en dit leidde tot een intentieverklaring, waardoor de therapeutleden van de VVET PE-punten krijgen voor het volgen van een workshop of module bij ons.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Maak ons dan je interesse kenbaar, zo weten we dat- en hoeveel animo er is en kunnen we het mogelijk organiseren.
Tarieven

Verwacht: zie planning./planning/agenda
 
Contact.