Meditatiebijeenkomst - thema: Dankbaarheid

Wat gebeurt er als je je aandacht verlegt van dat wat er mist of ‘verkeerd’ gaat, naar datgene waarvoor je dankbaar bent? Je oefent ermee in deze meditatiebijeenkomst en kunt ervaren dat van dankbaarheid een gelukkig makende kracht uit gaat.


Wat komt er aan de orde?
- Een landingsmeditatie om de ontspanning te vinden.
- Een korte meditatie waarin je je verbindt met de energie van dankbaarheid.
- Een thema-meditatie waarin je stilstaat bij dat waarvoor je dankbaar bent.

En dit heb je eraan:
Mediteren is een manier om je te verbinden met wie je werkelijk bent. Je gaat zien wat belangrijk is voor jou. Bij regelmatig mediteren wordt het steeds makkelijker daarmee contact te maken.

Goed om te weten:
Je mediteert op een stoel. Neem desgewenst een warme trui, sokken en/of een dekentje mee. Wellicht vind je het fijn om ervaringen op te schrijven. Neem in dat geval pen en papier mee. Ook een flesje water om tussen de meditaties door iets te kunnen drinken kan fijn zijn.

Ook zonder meditatie-ervaring kun je meedoen.

Meditatiecoach: Mandy Pijl
Kosten: €7,50

 Naar het overzicht

Informatie over de planning

Vooraf

Al onze activiteiten zijn openbaar, iedereen kan zich dus inschrijven. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig, dan staat dit erbij vermeld.
In april 2017 zal de ASPI een screening ondergaan voor accreditatie door beroepsvereniging VVET. Daarna volgt een accreditatietraject bij de SRNO.

Inschrijven via het inschrijfformulier voor een workshop, module of opleiding waaraan je wilt meedoen.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Stuur dan ook je inschrijving in, zo weten we hoeveel animo er is en kunnen we het eerder organiseren.
Tarieven

Verwacht, o.a.:

En nog veel meer. Kijk daarom regelmatig even op onze website.
Staat de workshop die jij wilt volgen er niet bij? Laat het weten, wellicht kunnen we ook die organiseren!

Heb jij kennis en kunde in de lijn van de ASPI visie en -filosofie en zou je bij de ASPI een lezing, workshop of cursus willen geven? Meld je dan gerust met je plan, lesstof (jouw copyright) en programma. Houdt rekening met een ideëel uurtarief, want zo werken we op de ASPI.

Contact.