Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikkeling (JISZ)

De unieke Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ) staat volledig in het teken van jou en jouw Zelf. Je verdiept je in je persoonlijke kwaliteiten en de mogelijkheden van je zintuigen. Je kijk op het leven krijgt een diepere dimensie en je communicatievaardigheden krijgen een positieve wending. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden in jezelf en ook je kijk op je omgeving kan veranderen. De leidraad tot dit alles is het energetische systeem van de zeven hoofdchakra’s, waarin alle aspecten van het (lees ook: jouw) leven aan bod komen en in relatie tot anderen. In dit jaar bouw je aan je fundament, en leg je de basis voor je therapeutische vaardigheden.

Schriftelijke toelatingsprocedure
Aan jezelf werken levert inzichten, begrip en plezier op. Je zult de kleurrijke persoon gaan ontdekken die je bent en je innerlijke balans versterken. Je bent van harte welkom. In de eenmalige schriftelijke toelatingsprocedure (€ 62,50) onderzoeken we hoe je op dit moment in je kracht staat en stellen we jouw leerdoel voor dit jaar vast. 

Lees meer

Tarieven

of nu:


Naar het overzicht

Voor registertherapeuten en beroepsbeoefenaars
VVET PE-punten

De ASPI is verbonden aan de beroepsvereniging van (beroepsbeoefenaars en) energetische therapeuten (VVET).
Therapeutleden van de VVET ontvangen PE-punten voor het volgen van losse lessen, trainingen of modules als bij- en nascholing.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.
De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.

ASPI studenten worden tijdens hun studie direct geaccepteerd als studentlid bij de VVET. 

Ingepland: /planning/agenda

Inschrijfformulier

Tarieven

Contact.