Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikkeling (JISZ)

De unieke Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ) staat volledig in het teken van jou en jouw Zelf. Je verdiept je in je persoonlijke kwaliteiten en de mogelijkheden van je zintuigen. Je ontdekt daarmee nieuwe mogelijkheden in jezelf, waardoor ook je kijk op je omgeving kan veranderen. De leidraad hiertoe is energetische systeem van de zeven hoofdchakra’s, waarin alle aspecten van het leven aan bod komen en in relatie tot anderen.

Toelatingsprocedure
Aan jezelf werken levert inzichten, begrip en plezier op. Je zult de kleurrijke persoon gaan ontdekken die je bent en je innerlijke balans versterken. Je bent van harte welkom. In de eenmalige toelatingsprocedure (€ 60,00) onderzoeken we hoe je op dit moment in je kracht staat en stellen we jouw leerdoel voor dit jaar vast. 
 
Balans tussen gevoel en ratio, hoofd en hart
In de JISZ werk je gestructureerd aan de balans tussen je gevoel en je ratio. Je hoofd, je hart, je intuïtie. Je versterkt je persoonlijkheid en je vergroot je zintuiglijke gevoeligheid. Bovendien leer je je afstemmen op de spirituele dimensie.
 
Motivatie om de JISZ te doen
Veelgehoorde motivaties zijn, in willekeurige volgorde:
 • grenzen aangegeven;
 • terugkerende patronen doorbreken;
 • leren omgaan met hooggevoeligheid;
 • ontwikkelen tot Energetisch begeleider of Energetisch integraaltherapeut;
 • anderen beter begrijpen;
 • het spirituele aspect toevoegen aan je (psychologen)praktijk;
 • gebeurtenissen verwerken;
 • ontwikkelen in de natuurgerichte hulpverlening vanuit een spirituele houding;
 • persoonlijke ontdekkings- en ontwikkelingsreis;
 • een kapstok maken voor eerder gevolgde cursussen in de alternatieve sector;
 • meer leren over wat er is tussen hemel en aarde en leren omgaan met eigen ervaringen daarin;
 • spiritueel groeien;
 • ....... (andere reden).
Back to basic
Je gaat back to basic in jezelf om van daaruit aan jezelf te bouwen en herstructureren. De JISZ is een op zichzelf staand verdiepingsjaar.
 
Lesonderwerpen
Tijdens dit prachtige komen onderwerpen aan de orde als je persoonlijke fundament, manipulatie, innerlijk kind, persoonlijke kracht, communicatie, je innerlijke gids, creativiteit, karakterstructuren, het werken met universele liefde, patronen, je missie en een hele lesdag Bach Bloesem Remedies.
Theorie en praktijk wisselen elkaar af, zodat het een het ander versterkt en verdiept.
 
Leer-begeleidingstherapie en verplichte literatuur
Een aanvullende individuele leer/begeleidingssessie is onderdeel van dit prachtige jaar voor jezelf. De kosten hiervoor bedragen rond de € 125,00 en vallen buiten het collegegeld, net als de verplichte literatuur à rond € 60,00 voor dit cursusjaar. 
 
JISZ: hét cadeau-aan-jezelf
Veel studenten ervaren de JISZ als een cadeau aan zichzelf. Enerzijds werk je aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, anderzijds ontwikkel je of vergroot je je kennis van het menselijk energieveld. 

Professionele (bege)leiding
Het persoonlijke ontwikkelproces dat je tijdens de JISZ doormaakt is mooi, boeiend, leerzaam en kan ook pijnlijk zijn, weggestopte zaken kunnen immers naar boven komen. Bij ons team van docenten en directie ben je in goede handen. Je kunt rekenen op professionele begeleiding en adviezen, waarbij doorverwijzing naar de reguliere hulpverlening tot de mogelijkheden behoort. Je bent en blijft wel altijd zelf verantwoordelijk voor jouw welzijn en je maakt daarin je eigen keuzes. We gaan er daarbij ook vanuit dat je een goede zorgverzekering hebt.
 
Huiswerkgroep
Deelname aan een huiswerkgroep is van belang voor het verdiepen van je leerproces. Samen neem je de lesstof door en doe je oefeningen. Je bespreekt de ervaringen die je opdeed tijdens de lessen en wat dit na de lessen met je doet en voor je betekent in het dagelijks leven.

Tentamen vs aanwezigheid
Als je maximaal drie dagdelen les hebt gemist en je hebt je leertherapie sessie gedaan dan kan je deelnemen aan het schriftelijke afsluitende tentamen. Dit tentamen vindt plaats aan het einde van het JISZ jaar.
 
Lesdagen en collegegeld
Lesdagen voor 2019 van 09.00-13.00 uur: 13, 27 maart, 10, 17 april, 8, 29 mei, 5, 29 juni, 3 juli, 4, 25 september, 2, 30 oktober, 6, 20, 27 november, 11 december. Lesdag Bach Bloesem Remedies van 09.30-16.00 uur 10 juli (nog onder voorbehoud).
Het optionele schriftelijke tentamen à € 95, 00 op 18 december van 09.30-10.30 uur.

Leslocatie: Zevenaar, Zuiderlaan 28 d.
Docent: Karin Groot

Voor de tarieven kun je hier klikken.

Na de JISZ verder ontwikkelen als natuurgericht hulpverlener
Door het volgen van de JISZ jaar legde je een belangrijke basis voor je verdere professionele hulpverlenershouding.
Je schrijft je per studiejaar in. Je versterkt jouw kwaliteiten, verdiept je spiritualiteit en van hieruit kun jij er ook zijn voor anderen.

studentervaringen lezen. 

Maak bij de ASPI kennis en contact met het Licht in jezelf en je eigen bronnen.


Naar het overzicht

Goed om te weten

Sinds april 2017 heeft de ASPI een intentieverklaring van de beroepsvereniging van energetische therapeuten (VVET).
ASPI studenten worden daardoor direct geaccepteerd bij de VVET en therapeutleden van de VVET ontvangen PE-punten voor het volgen van lessen, trainingen of module bij ons.Onze activiteiten, dus ook de reguliere lessen zijn ook openbaar voor bij- en nascholing. Iedereen kan zich dus inschrijven.

In sommige gevallen is een vooropleiding nodig.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.

Ingepland: /planning/agenda

Inschrijfformulier

Tarieven

Contact.