Intuïtieve spirituele ontwikkeling

Persbericht

De jaartraining intuïtieve spirituele ontwikkeling – het jaar van jouw persoonlijke effectiviteit.

Op 10 maart 2018 start het mooiste en zingevendste studiejaar in je leven: het gaat over jou, je ego en je ziel. Hoe jij dit alles combineert in je dagelijkse leven. Dit is jouw unieke kans om te onderzoeken, te verwerken, stevig in je schoenen komen te staan, in het nu te komen en een basis te leggen voor je toekomst. Deze training is voor jou geschikt wanneer gebeurtenissen over elkaar heen tuimelen, wanneer je onverklaarbare ervaringen wilt leren duiden, je op zoek bent naar een nieuwe richting, een kapstok wilt neerzetten alles wat je eerder leerde of een basis wilt leggen om anderen te gaan helpen. De lessen zijn verdeeld in 19 bijeenkomsten 4 uur op zaterdag, 1 bijeenkomst van een hele dag in Delft met aansluitend een eenvoudig diner en 2 hele lesdagen Bach Bloesem Remedies in Maarssen. Voor meer informatie bel je gerust Anita Verbeij (docent) 06-36083140 of Karin Groot (directeur) 06-21504849 of kijk op www.aspi.nl.
Lesrooster JISO 2018. (Nog onder voorbehoud)

Inschrijven? Dan kan ook al!Naar het overzicht

Informatie over de planning

Vooraf

Al onze activiteiten zijn openbaar, iedereen kan zich dus inschrijven. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig, dan staat dit erbij vermeld.
In april 2017 zal de ASPI een screening ondergaan voor accreditatie door beroepsvereniging VVET. Daarna volgt een accreditatietraject bij de SRNO.

Inschrijven via het inschrijfformulier voor een workshop, module of opleiding waaraan je wilt meedoen.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Stuur dan ook je inschrijving in, zo weten we hoeveel animo er is en kunnen we het eerder organiseren.
Tarieven

Verwacht, o.a.:

En nog veel meer. Kijk daarom regelmatig even op onze website.
Staat de workshop die jij wilt volgen er niet bij? Laat het weten, wellicht kunnen we ook die organiseren!

Heb jij kennis en kunde in de lijn van de ASPI visie en -filosofie en zou je bij de ASPI een lezing, workshop of cursus willen geven? Meld je dan gerust met je plan, lesstof (jouw copyright) en programma. Houdt rekening met een ideëel uurtarief, want zo werken we op de ASPI.

Contact.