Dossiervorming & Rapportage (Bijscholing)

Als (register)therapeut hoort dossiervorming & rapportage rond je cliënt tot je taak. 
In de uitvoering hiervan ben je gehouden aan wetgevingen, en zijn er schriftelijke richtlijnen voor jouw terugkoppeling naar de huisarts of doorverwijzer van je cliënt naar jou.

In deze vier uur durende les kun je je kennis opfrissen of (als student) uitbreiden en krijg je basis-handvatten aangereikt over wet- en regelgeving, en voorbeelden van schriftelijke communicatie met andere zorgveleners van je cliënt. Daarna is het aan jou om het in jouw praktijk verder uit te werken zodat het past bij jouw inhoudelijke werk en bedrijfsvoering.

Docent: Karin Groot

Datum: 8 februari van 10.00-14.00 uur
Locatie: Visweg 45, Egmond-Binnen
Jouw deelnamebedrag: € 95,00, dit is inclusief syllabus, twee consumpties en exclusief lunch.Naar het overzicht

Informatie over de planning

Onze activiteiten, dus ook de reguliere lessen zijn ook openbaar voor bij- en nascholing. Iedereen kan zich dus inschrijven. Nb. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig.
In april 2017 onderging de ASPI een screening voor acceptatie door beroepsvereniging VVET en dit leidde tot een intentieverklaring, waardoor de therapeutleden van de VVET PE-punten krijgen voor het volgen van een workshop of module bij ons.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Maak ons dan je interesse kenbaar, zo weten we dat- en hoeveel animo er is en kunnen we het mogelijk organiseren.
Tarieven

Verwacht: zie planning./planning/agenda
 
Contact.