Auralezen

Door een aurareading kan je een ander helpen zich opnieuw bewust te worden van zijn kwaliteiten en mogelijkheden in zijn huidige leven. 'Puzzelstukjes' kunnen op z'n plek vallen. Dingen die iemand diep van binnen al wist, worden bevestigd of krijgen een ander perspectief.
Een aurareading kan ook ingezet worden als verlengstuk van een intake wanneer er teveel speelt in het leven van de ander om een eenduidige hulpvraag vast te stellen. De aurareading kan dan een focus geven op het meest belangrijke om aan te werken.

Auralezen is het waarnemen van de energie van de ander. In feite zouden we het dus energie-lezen kunnen noemen.
In en om je lichaam bevinden zich energiestromen. Om het lichaam de aura, die nemen we waar als charisma. En in je lichaam de chakra's, die ook wel de (negatieve) benaming 'energieknooppunten' toegedicht krijgen. Beiden kunnen op een intuïtieve manier waargenomen worden.
We doen dat eigenlijk de hele dag door al als vanzelf: bij de ene persoon wil je uit de buurt blijven, al weet je niet waarom, en bij de ander wil je juist in de buurt zijn, al weet je niet waarom.

In feite krijg je als reader informatie over de energie van de ander over de emotionele, mentale, en spirituele aspecten in diens dagelijks leven. Deze gegevens vertaal jij tijdens een reading in woorden naar praktische informatie voor de ander. Soms krijg je ook indrukken van fysieke aspecten, alleen daar doen wij niets mee want we hebben niet gestudeerd voor arts.

We zullen in die les in de ochtend aandacht geven aan taalgebruik en het geven van suggesties, zodat je dat wat je waarneemt tijdens readingen prettig en positief verwoord naar de ander toe.
Ook het 'vertalen' van beelden die in je opkomen gaan we mee oefenen.
En in de middag natuurlijk weer readingen doen in 3-tallen.

Voor wie is deze les?
- Als je de lesdag van 12 mrt jl. meedeed.
- Als je al kunt auralezen en behoefte hebt aan opfrissen van je kennis en kunde in deze.

Een lesdag met veel oefening en interactie dus.

Docent: Karin Groot.

Zaterdag 22 oktober 2022.
Van 10.00-16.30 à 17.00 uur
Locatie: Dorpshuis De Schulp
Deelnamebedrag: € 97,50 btw vrijgesteld per persoon
Koffie en thee ter plaatse vanaf € 1,00 verkrijgbaar
Zelf lunch meebrengen

Breng ook je lesstof die je in de vorige les ontving mee.Naar het overzicht

De ASPI is verbonden aan de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG) voor de opleiding tot integraal therapeut.

Contact.