Auralezen

Deze lesdag is zó ingericht dat zowel beginners als gevorderden zich kunnen laven en kunnen leren.

Ken je die reclame nog van een opticien waarbij iemand wazig ziet en bij een ander op de achtergrond een wazige roze bol ziet (is een bos bloemen) en dan zegt dat die persoon over 8 maanden een kindje krijgt? Nou, dat is auralezen dus niet!

Wat is auralezen wel?
Door een aurareading kan je een ander helpen zich opnieuw bewust te worden van zijn kwaliteiten en mogelijkheden in zijn huidige leven. 'Puzzelstukjes' kunnen op z'n plek vallen. Dingen die iemand diep van binnen al wist, worden bevestigd of krijgen een ander perspectief.
Een aurareading kan ook ingezet worden als verlengstuk van een intake wanneer er teveel speelt in het leven van de ander om een eenduidige hulpvraag vast te stellen. De aurareading kan dan een focus geven op het meest belangrijke om aan te werken.

Auralezen het waarnemen van de energie van de ander. In feite zouden we het dus energie-lezen kunnen noemen.
In en om je lichaam bevinden zich energiestromen. Om het lichaam de aura, die nemen we waar als charisma. En in je lichaam de chakra's, die ook wel de (negatieve) benaming 'energieknooppunten' toegedicht krijgen. Beiden kunnen op een intuïtieve manier waargenomen worden.
We doen dat eigenlijk de hele dag door al als vanzelf: bij de ene persoon wil je uit de buurt blijven, al weet je niet waarom, en bij de ander wil je juist in de buurt zijn, al weet je niet waarom.

In feite krijg je als reader informatie over de energie van de ander over de emotionele, mentale, en spirituele aspecten in diens dagelijks leven. Deze gegevens vertaal jij tijdens een reading in woorden naar praktische informatie voor de ander. Soms krijg je ook indrukken van fysieke aspecten, alleen daar doen wij niets mee want we hebben niet gestudeerd voor arts.

Een aurareading gaat over het informatie verzamelen krijgen over het hoe en waarom van bepaalde gedragingen, reactiepatronen en andere informatie betreft de persoon(lijkheid) van de ander. Deze inzichten kunnen de ander de mogelijkheid geven een bepaalde situatie te veranderen, keuzes te maken die beter bij hem passen.  

Aurareading gaat altijd alleen over het nu, mogelijk een stukje verleden dat zich als patroon toont in het nu en gaat nooit over de toekomst. 
In deze les leer je, of fris je op, het proces van aurareading toepassen op een ander aan de hand van een stappenplan.

Voor wie is deze les?
- Als je nog geen kennis hebt van auralezen, maar wel de items kent die horen bij de de zeven hoofdchakra's en de vier niveaus van de aura, of dit vooraf goed bestudeert;
Voor deze groep kunnen we desgewenst een praktijkmodule aanbieden met praktische oefenining en afsluitend met praktijkexamen. 
- Als je al kunt auralezen en behoefte hebt aan opfrissen van je kennis en kunde in deze.

Een lesdag met veel oefening en interactie.

Docent: Karin Groot.

Zaterdag 12 maart 2022.
Van 09.30-16.30 uur
Locatie: Dorpshuis De Schulp
Deelnamebedrag: € 97,50 btw vrijgesteld per persoon
Koffie en thee ter plaatse vanaf € 1,00 verkrijgbaar
Zelf lunch meebrengen

Inclusief lesmateriaal dat je voorafgaand aan de les wordt toegemaild.

Praktijkmodule
Nadat je bovenstaande lesdag hebt gevolgd, kan je je inschrijven voor de praktijkmodule inclusief praktijkexamen auralezen.
In deze module zijn inbegrepen:
- praktijkoefening van een halve dag
- praktijkbijeenkomsten vier keer twee uur waarin je een reading doet bij een eigen of door een medestudent meegebrachte cliënt
- 12 readingen thuis, van elke reading maak je een gedetailleerd verslag in Word-versie die je naar de ASPI mailt en deze ontvang je terug voorzien van feedback
- één praktijkexamen en uiteraard een certificaat als je geslaagd bent met het cijfer 6 of hoger.
Deelname bedrag bij deelname door:
1 student    € 1.735,00
2 studenten € 1.112,50
3 studenten € 905,00
4 studenten € 801,25
5 studenten € 739,00
6 studenten € 697,50
De planning wordt gemaakt zodra er inschrijvingen zijn voor deze praktijkmodule.
Indien je geen praktijkexamen wilt doen, dan kan je € 160,00 van bovenstaande bedragen aftrekken.Naar het overzicht

Voor registertherapeuten en beroepsbeoefenaars
VVET PE-punten

De ASPI is verbonden aan de beroepsvereniging van (beroepsbeoefenaars en) energetische therapeuten (VVET).
Therapeutleden van de VVET ontvangen PE-punten voor het volgen van losse lessen, trainingen of modules als bij- en nascholing.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.
De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.

ASPI studenten worden tijdens hun studie direct geaccepteerd als studentlid bij de VVET. 

Ingepland: /planning/agenda

Inschrijfformulier

Tarieven

Contact.