Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikkeling (JISZ) De unieke Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ) staat volledig in het teken van jou en jouw Zelf. Je verdiept je in je persoonlijke kwaliteiten en de mogelijkheden van je zintuigen. J

Pelgrimstocht

Pelgrimstocht Je maakt je zorgen en je weet niet hoe het verder moet? Heb je soms het gevoel dat de wereld 'gek' is geworden? Een gezegde luidt: "Verbeter de wereld, begin bij jezelf". En dus doen we daarom aan meditatie, yoga en andere helende activiteiten.

REANIMATIE - AED VAN VOLWASSENEN EN KINDEREN

Het is iets wat je nooit hoopt mee te maken: een volwassene of een kind dat reanimatie nodig heeft. Toch is juist jouw eerste hulp in de eerste 10 minuten van levensreddend belang. Stap voor stap leren In deze cursus leer je hoe je direct reanimeert en een AED gebruikt.

werken met persoonlijkheidsdelen

Doel De module Werken met persoonlijkheidsdelen is een belangrijke manier van kijken en tegelijk een geweldige therapeutische behandeltechniek. Het geeft inzicht in wat maakt dat iemand zo perfectionistisch, terughoudend, angstig, geen nee kan zeggen, altijd maar doorgaat...

Goed om te weten

Sinds april 2017 heeft de ASPI een intentieverklaring van de beroepsvereniging van energetische therapeuten (VVET).
ASPI studenten worden daardoor direct geaccepteerd bij de VVET en therapeutleden van de VVET ontvangen PE-punten voor het volgen van lessen, trainingen of module bij ons.Onze activiteiten, dus ook de reguliere lessen zijn ook openbaar voor bij- en nascholing. Iedereen kan zich dus inschrijven.

In sommige gevallen is een vooropleiding nodig.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.

Ingepland: /planning/agenda

Inschrijfformulier

Tarieven

Contact.