Intuïtieve spirituele ontwikkeling

Persbericht De jaartraining intuïtieve spirituele ontwikkeling – het jaar van jouw persoonlijke effectiviteit. Op 10 maart 2018 start het mooiste en zingevendste studiejaar in je leven: het gaat over jou, je ego en je ziel.

Overdracht & Tegenoverdracht

In deze inspirerende les leer je herkennen wanneer je onbewust aan de ander eigenschappen toedicht van iemand die je kent of kende in jouw leven. Het gevolg is dat je die persoon ook nog op die manier gaat benaderen en behandelen. Het omgekeerde kan ook het geval zijn:

Reanimatie / AED van volwassenen en kinderen

Het is iets wat je nooit hoopt mee te maken: een volwassene of een kind dat reanimatie nodig heeft. Toch is juist jouw eerste hulp in de eerste 10 minuten van levensreddend belang. Stap voor stap leren In deze cursus leer je hoe je direct reanimeert en een AED gebruikt.

Informatie over de planning

Vooraf

Al onze activiteiten zijn openbaar, iedereen kan zich dus inschrijven. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig, dan staat dit erbij vermeld.
In april 2017 zal de ASPI een screening ondergaan voor accreditatie door beroepsvereniging VVET. Daarna volgt een accreditatietraject bij de SRNO.

Inschrijven via het inschrijfformulier voor een workshop, module of opleiding waaraan je wilt meedoen.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Stuur dan ook je inschrijving in, zo weten we hoeveel animo er is en kunnen we het eerder organiseren.
Tarieven

Verwacht, o.a.:

En nog veel meer. Kijk daarom regelmatig even op onze website.
Staat de workshop die jij wilt volgen er niet bij? Laat het weten, wellicht kunnen we ook die organiseren!

Heb jij kennis en kunde in de lijn van de ASPI visie en -filosofie en zou je bij de ASPI een lezing, workshop of cursus willen geven? Meld je dan gerust met je plan, lesstof (jouw copyright) en programma. Houdt rekening met een ideëel uurtarief, want zo werken we op de ASPI.

Contact.