Enneagram Persoonlijkheidstypen

Enneagram persoonlijkheidstypen zicht op eigen handelen én dat van anderen Is jouw zelfbeeld en persoonlijkheid gelijk aan hoe je het ervaart? Ontdek welk persoonlijkheidstype jij bent in deze fase van je leven, wat je aandachtspunten zijn en hoe je je zelf verder kunt on...

Psychofysiologie (MBK/PSBK bijscholing - VVET 2 PE punten)

Psychofysiologie (MBK/PSBK bijscholing) VVET therapeutleden: 2 PE punten en deelname met korting Psychofysiologie gaat over lijf en leden en over wat dat doet met je hoofd en gevoel. De werking van lichaam en geest worden met je besproken.

REANIMATIE - AED VAN VOLWASSENEN EN KINDEREN

Het is iets wat je nooit hoopt mee te maken: een volwassene of een kind dat reanimatie nodig heeft. Juist jouw eerste hulp is in die eerste 7 minuten van levensreddend belang. Stap voor stap leren In deze cursus leer je hoe je direct reanimeert en een AED gebruikt.

werken met persoonlijkheidsdelen

Doel De module Werken met persoonlijkheidsdelen is een belangrijke manier van kijken en tegelijk een geweldige therapeutische behandeltechniek. Het geeft inzicht in wat maakt dat iemand zo perfectionistisch, terughoudend, angstig, geen nee kan zeggen, altijd maar doorgaat...

Goed om te weten; VVET PE-punten

ASPI is verbonden aan de beroepsvereniging van energetische therapeuten (VVET).
Therapeutleden van de VVET ontvangen PE-punten voor het volgen van losse lessen, trainingen of modules als bij- en nascholing.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.
De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.

ASPI studenten worden tijdens hun studie direct geaccepteerd bij de VVET als studentlid. 

Ingepland: /planning/agenda

Inschrijfformulier

Tarieven

Contact.