Zielsblij! 2020

Zielsblij Workshop-dagen voor je persoonlijke verdieping en je Zielsontwikkeling. Voor de balans tussen je hogere Zelf en je aarding. In het Zielsblij! jaar kan je meedoen aan (losse) lessen van doen en Zijn. Weinig tot geen lesstof. Vooral ervaren en oefeningen doen.

Zielsblij! 2021

Zielsblij! 2021 Zielsblij! omvat 9 workshop-dagen voor persoonlijke verdieping, en je Zielsontwikkeling. Voor de balans tussen je hogere Zelf en je aarding. Lessen van doen en Zijn. Weinig tot geen lesstof. Geen huiswerk. Ervaren en oefeningen doen.

Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikkeling (JISZ) De unieke Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ) staat volledig in het teken van jou en jouw Zelf. Je verdiept je in je persoonlijke kwaliteiten en de mogelijkheden van je zintuigen. J

Klinisch redeneren (VVET: PSBK/MBK PE-punten)

Klinisch redeneren (VVET MBK/PSBK PE punten) Klinisch redeneren is van essentieel belang in de praktijk van huisarts en ziekenhuis. Een klacht van een patiënt is regelmatig van veelzijdige aard en er kan dan ook van alles aan ten grondslag liggen.

Voor registertherapeuten en beroepsbeoefenaars
VV(B)ET PE-punten

De ASPI is verbonden aan de beroepsvereniging van (beroepsbeoefenaars en) energetische therapeuten (VV(B)ET).
Therapeutleden van de VVET ontvangen PE-punten voor het volgen van losse lessen, trainingen of modules als bij- en nascholing.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.
De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.

ASPI studenten worden tijdens hun studie direct geaccepteerd als studentlid bij de VVET. 

Ingepland: /planning/agenda

Inschrijfformulier

Tarieven

Contact.