Dossiervorming & Rapportage (Bijscholing)

Als (register)therapeut hoort dossiervorming & rapportage rond je cliënt tot je taak. In de uitvoering hiervan ben je gehouden aan wetgevingen, en zijn er schriftelijke richtlijnen voor jouw terugkoppeling naar de huisarts of doorverwijzer van je cliënt naar jou. I

Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikkeling (JISZ) De unieke Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ) staat volledig in het teken van jou en jouw Zelf. Je verdiept je in je persoonlijke kwaliteiten en de mogelijkheden van je zintuigen. J

werken met persoonlijkheidsdelen

Werken met persoonlijkheidsdelen is een belangrijke manier van kijken en behandeltechniek wanneer je meer wilt leren over wat maakt dat iemand zo perfectionistisch, terughoudend, angstig, geen nee kan zeggen, altijd maar doorgaat, boos, enzovoort is.

Pelgrimstocht

Pelgrimstocht Heb je soms het idee dat de hele wereld gek is geworden? Je maakt je zorgen en je weet niet hoe het verder moet? Om de wereld te redden, begin je bij jezelf. Vind jij het ook zo lastig om na yoga of een meditatie de gevonden rust te bewaren, om mee aan het w...

REANIMATIE - AED VAN VOLWASSENEN EN KINDEREN

Het is iets wat je nooit hoopt mee te maken: een volwassene of een kind dat reanimatie nodig heeft. Toch is juist jouw eerste hulp in de eerste 10 minuten van levensreddend belang. Stap voor stap leren In deze cursus leer je hoe je direct reanimeert en een AED gebruikt.

Informatie over de planning

Onze activiteiten, dus ook de reguliere lessen zijn ook openbaar voor bij- en nascholing. Iedereen kan zich dus inschrijven. Nb. In sommige gevallen is een vooropleiding nodig.
In april 2017 onderging de ASPI een screening voor acceptatie door beroepsvereniging VVET en dit leidde tot een intentieverklaring, waardoor de therapeutleden van de VVET PE-punten krijgen voor het volgen van een workshop of module bij ons.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De algemene voorwaarden zijjn op elke inschrijving van toepassing.
Inschrijfformulier.

Staat de cursus die je zoekt (nog) niet ingepland? Maak ons dan je interesse kenbaar, zo weten we dat- en hoeveel animo er is en kunnen we het mogelijk organiseren.
Tarieven

Verwacht: zie planning./planning/agenda
 
Contact.