Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Jaartraining Intuïtieve Spirituele Ontwikkeling (JISO)

De unieke Jaartraining Intuïtieve Spirituele Ontwikkeling (JISO) is de stevige basis van onze opleidingen. Je verdiept je in je  persoonlijke kwaliteiten en de mogelijkheden van je zintuigen. Je ontdekt daarmee nieuwe mogelijkheden in jezelf, waardoor ook je kijk op je omgeving kan veranderen. De JISO staat volledig in het teken van jou en jouw Zelf.
Met als leidraad het energetische systeem van de zeven hoofdchakra’s, waarin alle aspecten van het leven aan bod komen, ga je aan de slag met jezelf en ook in relatie tot anderen.

Toelatingsprocedure
Aan jezelf werken levert inzichten, begrip en plezier op. Je zult de kleurrijke persoon gaan ontdekken die je bent en je innerlijke balans versterken. Je bent van harte welkom! 
In de eenmalige toelatingsprocedure (€ 115,00) onderzoeken we hoe je op dit moment in je kracht staat en stellen we jouw leerdoelen vast. 
 
Scrol naar beneden en je vindt daar de link naar de tarieven en in het blauwe kader de link naar de algemene voorwaarden.

Balans tussen gevoel en ratio, hoofd en hart
In de JISO werk je gestructureerd aan de balans tussen je gevoel en je ratio. Je hoofd, je hart, je intuïtie. Je versterkt je persoonlijkheid en je vergroot je zintuiglijke gevoeligheid (die je, als je doorgaat naar het volgende studiejaar, gaat benutten in het auralezen en de therapeutic healing). Bovendien leer je je afstemmen op de spirituele dimensie (die je verder uitdiept en benut in het 3e en 4e studiejaar in de opleiding Energetisch integraaltherapeut).
 
Motivatie om de JISO te doen
Veelgehoorde motivaties zijn, in willekeurige volgorde:
Back to basic
Je gaat back to basic en brengt een groot deel van de lessen door op een yogamatje of slaapzak, om van hieruit (verder) te groeien (mits je fysieke toestand dat toelaat).
 
Lesonderwerpen
Tijdens dit prachtige komen onderwerpen aan de orde als je persoonlijke fundament, manipulatie, innerlijk kind, persoonlijke kracht, communicatie, je innerlijke gids, creativiteit, karakterstructuren, het werken met universele liefde, rebirthing, patronen, je missie en twee hele dagen Bach Bloesem Remedies niveau 1.
Theorie en praktijk wisselen elkaar af, zodat het een het ander versterkt en verdiept.
 
Leer-begeleidingstherapie
Een aanvullende individuele leer/begeleidingssessie is onderdeel van dit prachtige jaar voor jezelf. De kosten hiervoor (rond € 85,00 a € 100,00) vallen buiten het collegegeld, net als de verplichte literatuur (rond € 60,00) voor dit cursusjaar. 
 
JISO: hét cadeau-aan-jezelf-jaar
Veel studenten ervaren de JISO als een cadeau aan zichzelf. Enerzijds werk je aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, anderzijds ontwikkel je of vergroot je je kennis van het menselijk energieveld. 

Professionele (bege)leiding
Het persoonlijke ontwikkelproces dat je tijdens de JISO doormaakt is mooi, boeiend, leerzaam en kan ook pijnlijk zijn, weggestopte zaken kunnen immers naar boven komen. Bij ons team van docenten en directie ben je in goede handen. Je kunt rekenen op professionele begeleiding en adviezen, waarbij doorverwijzing naar de reguliere hulpverlening tot de mogelijkheden behoort. 
Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor jouw welzijn en je maakt daarin je eigen keuzes. We gaan er daarbij ook vanuit dat je een goede zorgverzekering hebt.
 
Huiswerkgroep
Deelname aan een huiswerkgroep is van belang voor het verdiepen van je leerproces. Samen neem je de lesstof door en doe je oefeningen. Je bespreekt de ervaringen die je opdeed tijdens de lessen en wat dit na de lessen met je doet en voor je betekent in het dagelijks leven.

Overgangstentamen vs aanwezigheid
Als je maximaal drie dagdelen les hebt gemist en je hebt een kopie overhandigd van je afgetekende leertherapiekaart, dan kun je deelnemen aan het schriftelijke overgangstentamen. Dit tentamen is meestal in de maand november.
 
Lesdagen en collegegeld
Lesdagen voor oktober 2018 nog niet bekend
Voor de tarieven kun je hier klikken.

Na de JISO verder ontwikkelen als natuurgericht hulpverlener
Door het volgen van de JISO jaar legde je een belangrijke basis voor je professionele hulpverlenershouding. Ben je vervolgens geslaagd voor je overgangstentamen, dan kan je door naar het tweede studiejaar voor energetisch begeleider (het woord coach dekt onvoldoende de lading van wat jij aan het einde van het 2e jaar allemaal kan!).
Gemiddeld 90% van de studenten besluit verder de diepte in te gaan met zichzelf en ten gunste van haar medemens in de opleiding tot energetisch integraaltherapeut.
Je schrijft je per studiejaar in. Je versterkt jouw kwaliteiten, verdiept je spiritualiteit en van hieruit kun jij er ook zijn voor anderen.

Klik hier om studentervaringen te lezen. 
 
Maak bij de ASPI ieo kennis en contact met het Licht in jezelf en je eigen bronnen.

Planning

Er zijn nog geen berichten.