Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikkeling (JISZ)

De unieke Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ) staat volledig in het teken van jou en jouw Zelf. Je verdiept je in je persoonlijke kwaliteiten en de mogelijkheden van je zintuigen. Je kijk op het leven krijgt een diepere dimensie en je communicatievaardigheden krijgen een positieve wending. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden in jezelf en ook je kijk op je omgeving kan veranderen. De leidraad tot dit alles is energetische systeem van de zeven hoofdchakra’s, waarin alle aspecten van het (lees ook: jouw) leven aan bod komen en in relatie tot anderen.

Toelatingsprocedure
Aan jezelf werken levert inzichten, begrip en plezier op. Je zult de kleurrijke persoon gaan ontdekken die je bent en je innerlijke balans versterken. Je bent van harte welkom. In de eenmalige toelatingsprocedure (€ 60,00) onderzoeken we hoe je op dit moment in je kracht staat en stellen we jouw leerdoel voor dit jaar vast. 

Balans tussen gevoel en ratio, hoofd en hart
In de JISZ werk je gestructureerd aan de balans tussen je gevoel en je ratio. Je hoofd, je hart, je intuïtie. Je versterkt je persoonlijkheid en je vergroot je zintuiglijke gevoeligheid. Bovendien leer je je afstemmen op de spirituele dimensie.
 
Motivatie om de JISZ te doen
zijn in willekeurige volgorde:
Back to basic
Je gaat back to basic in jezelf om van daaruit aan jezelf te bouwen en herstructureren.
De JISZ is een op zichzelf staand verdiepingsjaar. En bij voldoende inschrijvingen kan je door naar het volgend studiejaar.
 
Lesonderwerpen
Tijdens dit prachtige komen onderwerpen aan de orde als je persoonlijke fundament, manipulatie, innerlijk kind, persoonlijke kracht, communicatie, je innerlijke gids, creativiteit, karakterstructuren, het werken met universele liefde, patronen, je missie en een lesdag over Bach Bloesem Remedies. 
Theorie en praktijk wisselen elkaar af, zodat het een het ander versterkt en verdiept.
 
Leer-begeleidingstherapie en verplichte literatuur
Een aanvullende individuele leer/begeleidingssessie is onderdeel van dit prachtige jaar voor jezelf.
De kosten hiervoor bedragen rond de € 125,00 en vallen buiten het collegegeld, net als de verplichte literatuur rond de € 60,00 voor dit cursusjaar. 
 
JISZ: hét cadeau-aan-jezelf-jaar
Veel studenten ervaren de JISZ als een cadeau aan zichzelf. Enerzijds werk je aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, anderzijds ontwikkel je of vergroot je je kennis van het menselijk energieveld. 

Professionele (bege)leiding
Het persoonlijke ontwikkelproces dat je tijdens de JISZ doormaakt is mooi, boeiend, leerzaam en kan ook pijnlijk zijn, weggestopte zaken kunnen immers naar boven komen. Bij ons team van docenten en directie ben je in goede handen. Je kunt rekenen op professionele begeleiding en adviezen, waarbij doorverwijzing naar de reguliere hulpverlening tot de mogelijkheden behoort. Je bent en blijft wel altijd zelf verantwoordelijk voor jouw welzijn en je maakt daarin je eigen keuzes. We gaan er daarbij ook vanuit dat je een goede zorgverzekering hebt.
 
Huiswerkgroep
Deelname aan een huiswerkgroep is van belang voor het verdiepen van je leerproces. Samen neem je de lesstof door en doe je oefeningen. Je bespreekt de ervaringen die je opdeed tijdens de lessen en wat dit na de lessen met je doet en voor je betekent in het dagelijks leven.

Tentamen vs aanwezigheid
Als je maximaal drie dagdelen les hebt gemist en je hebt je sessie leertherapie gedaan dan kan je deelnemen aan het schriftelijk afsluitende tentamen. Dit tentamen vindt plaats aan het einde van het JISZ jaar.
 
Lesdagen
JISZ-lesdagen zijn van 09.00-13.00 uur of van 13.00-17.00 uur.

Zou je willen starten of eerst meer weten? Contact ons!
Op dit moment (dd 01-09-2020) zijn onze docent en trainer van het 1e jaar zich aan het voorbereiden op de start van een nieuw 1e jaar.
Naar verwachting zal dit in het 1e kwartaal van 2021 van start gaan, in Egmond/Binnen.

Collegegeld 
Voor de tarieven: klik hier.

Voor het curriculum en ECTS van het JISZ-jaar; klik hier.


2019 een student over de docent en het JISZ jaar:
"Kundig, empathisch, proffesioneel, integer. een kanjer! De begeleiding tijdens de lessen was goed! De docent kan informatie krachtig brengen, met veel oog voor hoe de groep de info ontvangt. De afwisseling in hoe de lesstof werd geïntroduceerd vond ik prettig. Soms een meditatie, dan een verhaal of een vraag. Dit werd vakkundig en met begrip gedaan zodat er al in de les veel 'bruggetjes'worden gemakt om je de lesstof eigen te maken. Een echt pluspunt is trouwens ook de aanbevolen literatuur: het is een verrijking op de lesstof :-) ".
Lees meer 
Studentervaringen .

Maak bij de ASPI kennis en contact met het Licht in jezelf, je eigen kracht(bronnen).

Planning

Zielsblij

Zielsblij Workshop-dagen voor je persoonlijke v... Lees meer »

Reanimatie / AED van volwassenen en kinderen

Reanimatie Het is iets wat je nooit hoopt mee t... Lees meer »

Psychofysiologie (VVET: PSBK/MBK PE-punten)

Psychofysiologie (MBK/PSBK bijscholing) VVET th... Lees meer »