Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikkeling (JISZ)

De unieke Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ) staat volledig in het teken van jou en jouw Zelf. Je verdiept je in je persoonlijke kwaliteiten en de mogelijkheden van je zintuigen. Je ontdekt daarmee nieuwe mogelijkheden in jezelf, waardoor ook je kijk op je omgeving kan veranderen. De leidraad hiertoe is energetische systeem van de zeven hoofdchakra’s, waarin alle aspecten van het leven aan bod komen en in relatie tot anderen.

Toelatingsprocedure
Aan jezelf werken levert inzichten, begrip en plezier op. Je zult de kleurrijke persoon gaan ontdekken die je bent en je innerlijke balans versterken. Je bent van harte welkom. In de eenmalige toelatingsprocedure (€ 60,00) onderzoeken we hoe je op dit moment in je kracht staat en stellen we jouw leerdoel voor dit jaar vast. 

Balans tussen gevoel en ratio, hoofd en hart
In de JISZ werk je gestructureerd aan de balans tussen je gevoel en je ratio. Je hoofd, je hart, je intuïtie. Je versterkt je persoonlijkheid en je vergroot je zintuiglijke gevoeligheid. Bovendien leer je je afstemmen op de spirituele dimensie.
 
Motivatie om de JISZ te doen
Veelgehoorde motivaties zijn, in willekeurige volgorde:
Back to basic
Je gaat back to basic in jezelf om van daaruit aan jezelf te bouwen en herstructureren.
De JISZ is een op zichzelf staand verdiepingsjaar.
 
Lesonderwerpen
Tijdens dit prachtige komen onderwerpen aan de orde als je persoonlijke fundament, manipulatie, innerlijk kind, persoonlijke kracht, communicatie, je innerlijke gids, creativiteit, karakterstructuren, het werken met universele liefde, patronen, je missie en een lesdag over Bach Bloesem Remedies. 
Theorie en praktijk wisselen elkaar af, zodat het een het ander versterkt en verdiept.
 
Leer-begeleidingstherapie en verplichte literatuur
Een aanvullende individuele leer/begeleidingssessie is onderdeel van dit prachtige jaar voor jezelf.
De kosten hiervoor bedragen rond de € 125,00 en vallen buiten het collegegeld, net als de verplichte literatuur rond de € 60,00 voor dit cursusjaar. 
 
JISZ: hét cadeau-aan-jezelf-jaar
Veel studenten ervaren de JISZ als een cadeau aan zichzelf. Enerzijds werk je aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, anderzijds ontwikkel je of vergroot je je kennis van het menselijk energieveld. 

Professionele (bege)leiding
Het persoonlijke ontwikkelproces dat je tijdens de JISZ doormaakt is mooi, boeiend, leerzaam en kan ook pijnlijk zijn, weggestopte zaken kunnen immers naar boven komen. Bij ons team van docenten en directie ben je in goede handen. Je kunt rekenen op professionele begeleiding en adviezen, waarbij doorverwijzing naar de reguliere hulpverlening tot de mogelijkheden behoort. Je bent en blijft wel altijd zelf verantwoordelijk voor jouw welzijn en je maakt daarin je eigen keuzes. We gaan er daarbij ook vanuit dat je een goede zorgverzekering hebt.
 
Huiswerkgroep
Deelname aan een huiswerkgroep is van belang voor het verdiepen van je leerproces. Samen neem je de lesstof door en doe je oefeningen. Je bespreekt de ervaringen die je opdeed tijdens de lessen en wat dit na de lessen met je doet en voor je betekent in het dagelijks leven.

Tentamen vs aanwezigheid
Als je maximaal drie dagdelen les hebt gemist en je hebt je sessie leertherapie gedaan dan kan je deelnemen aan het schriftelijk afsluitende tentamen. Dit tentamen vindt plaats aan het einde van het JISZ jaar.
 
Lesdagen en collegegeld 
Lesdagen voor 2019/2020 in Delft, van 09.00-13.00 uur.
In 2019 op: 11 en 25 oktober, 8 en 22 november, 6 en 20 december.
In 2020 op: 10 en 24 januari, 07 en 28 februari, 6 en 20 maart, 3 en 17 april, 1 mei, 5 en 12 juni, en nog één nader te bepalen datum,
en de lesdag Bach Bloesem Remedies op 14 februari van 09.00-15.30 uur.


Het optionele schriftelijke tentamen (niet bij het collegegeld inbegrepen) op 19 juni van 10.00-11.00 uur.

Locatie: Delft, Sandinoweg 147.
Docent: Anita Verbeij.

Voor de tarieven kun je hier klikken.

Tijd en ECT
Totale tijd: 448 uren.
127 contacturen, zijnde lesdagen, individuele begeleiding, leertherapie, tentamen, en 346 studie-uren, zijnde zelfstudie, huiswerkgroep, lezen verplichte literatuur, voorbereiden overgangstentamen.
ECT’s: 33.

Voor het curriculum van het JISZ-jaar; klik hier.
 
studentervaringen lezen. 

Maak bij de ASPI kennis en contact met het Licht in jezelf en je eigen bronnen.

Planning

Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikke... Lees meer »

werken met persoonlijkheidsdelen

Doel De module Werken met persoonlijkheidsdelen... Lees meer »