Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikkeling (JISO)

De unieke Jaartraining Intuïtieve Spirituele ZelfOntwikkeling (JISO) staat volledig in het teken van jou en jouw Zelf. Je verdiept je in je persoonlijke kwaliteiten en de mogelijkheden van je zintuigen. Je ontdekt daarmee nieuwe mogelijkheden in jezelf, waardoor ook je kijk op je omgeving kan veranderen. De leidraad hiertoe is energetische systeem van de zeven hoofdchakra’s, waarin alle aspecten van het leven aan bod komen en in relatie tot anderen.

Toelatingsprocedure
Aan jezelf werken levert inzichten, begrip en plezier op. Je zult de kleurrijke persoon gaan ontdekken die je bent en je innerlijke balans versterken. Je bent van harte welkom. In de eenmalige toelatingsprocedure à € 125,00 onderzoeken we hoe je op dit moment in je kracht staat en stellen we jouw leerdoel voor dit jaar vast. 
 
Scrol naar beneden en je vindt daar de link naar de tarieven en in het blauwe kader de link naar de algemene voorwaarden.

Balans tussen gevoel en ratio, hoofd en hart
In de JISO werk je gestructureerd aan de balans tussen je gevoel en je ratio. Je hoofd, je hart, je intuïtie. Je versterkt je persoonlijkheid en je vergroot je zintuiglijke gevoeligheid. Bovendien leer je je afstemmen op de spirituele dimensie.
 
Motivatie om de JISO te doen
Veelgehoorde motivaties zijn, in willekeurige volgorde:
Back to basic
Je gaat back to basic in jezelf om van daaruit aan jezelf te bouwen en herstructureren. De JISO is een op zichzelf staand verdiepingsjaar.
 
Lesonderwerpen
Tijdens dit prachtige komen onderwerpen aan de orde als je persoonlijke fundament, manipulatie, innerlijk kind, persoonlijke kracht, communicatie, je innerlijke gids, creativiteit, karakterstructuren, het werken met universele liefde, patronen, je missie en twee hele dagen Bach Bloesem Remedies niveau 1.
Theorie en praktijk wisselen elkaar af, zodat het een het ander versterkt en verdiept.
 
Leer-begeleidingstherapie
Een aanvullende individuele leer/begeleidingssessie is onderdeel van dit prachtige jaar voor jezelf. De kosten hiervoor bedragen rond de € 125,00 en vallen buiten het collegegeld, net als de verplichte literatuur à rond € 60,00 voor dit cursusjaar. 
 
JISO: hét cadeau-aan-jezelf-jaar
Veel studenten ervaren de JISO als een cadeau aan zichzelf. Enerzijds werk je aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, anderzijds ontwikkel je of vergroot je je kennis van het menselijk energieveld. 

Professionele (bege)leiding
Het persoonlijke ontwikkelproces dat je tijdens de JISO doormaakt is mooi, boeiend, leerzaam en kan ook pijnlijk zijn, weggestopte zaken kunnen immers naar boven komen. Bij ons team van docenten en directie ben je in goede handen. Je kunt rekenen op professionele begeleiding en adviezen, waarbij doorverwijzing naar de reguliere hulpverlening tot de mogelijkheden behoort. Je bent en blijft wel altijd zelf verantwoordelijk voor jouw welzijn en je maakt daarin je eigen keuzes. We gaan er daarbij ook vanuit dat je een goede zorgverzekering hebt.
 
Huiswerkgroep
Deelname aan een huiswerkgroep is van belang voor het verdiepen van je leerproces. Samen neem je de lesstof door en doe je oefeningen. Je bespreekt de ervaringen die je opdeed tijdens de lessen en wat dit na de lessen met je doet en voor je betekent in het dagelijks leven.

Overgangstentamen vs aanwezigheid
Als je maximaal drie dagdelen les hebt gemist en je hebt een kopie overhandigd van je afgetekende leertherapiekaart, dan kun je deelnemen aan het schriftelijke overgangstentamen. Dit tentamen vindt plaats aan het einde van het JISO jaar.
 
Lesdagen en collegegeld
Lesdagen voor 2019 van 09.00-13.00 uur: 6, 20, 27 maart, 10, 17 april, 8, 15, 29 mei, 5 juni, 3 juli, 4, 25 september, 2, 30 oktober, 6, 20, 27 november, 11 december.
Lesdagen Bach Bloesem Remedie van 09.30-16.30 uur 19, 20 juni (nog onder voorbehoud).
Het optionele schriftelijke tentamen à € 95, 00 op 18 december van 09.30-10.30 uur.

Voor de tarieven kun je hier klikken.

Na de JISO verder ontwikkelen als natuurgericht hulpverlener
Door het volgen van de JISO jaar legde je een belangrijke basis voor je verdere professionele hulpverlenershouding.
Je schrijft je per studiejaar in. Je versterkt jouw kwaliteiten, verdiept je spiritualiteit en van hieruit kun jij er ook zijn voor anderen.

studentervaringen lezen. Maak bij de ASPI ieo kennis en contact met het Licht in jezelf en je eigen bronnen.

Planning

Reïncarnatietherapie (bijscholing)

Deze lessen zijn bedoeld als: - aanvulling op h... Lees meer »