Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Opleidingen

Beste geïnteresseerde in de ASPI opleidingen,

Voordat je verder leest, is dit een belangrijk bericht.

De ASPI focust vanaf 2020 op het geven van workshops en bij- en nascholingsdagen. Je kunt deze vinden in de gele tekstblokken op de homepage of in onder de button Agenda.

- Opleidingsjaren EB en EIT starten alleen bij een gezamelijke en gelijktijdige inshrijving van een groep van 12-16 studenten.
- Opleidingen tot meditatiecoach en leraar starten alleen bij een gezamelijke en gelijktijdige inschrijving van een groep van 7-10 deelnemers.
- De cursus Helend werken in de lagen van de aura start alleen bij een gezamelijke en gelijktijdige inschrijving van een groep van 7-10 deelnemers.

Inschrijfformulier
Informatieformulier

Resultaat van een NLP-oefening in Miltontaal door 2e jaars studenten: "Als je je afvraagt wat het leven nog meer te bieden heeft, dan is het tijd voor het 1e jaar van de ASPI ieo. En het is goed je af te vragen wat je op de ASPI ieo over jezelf kunt leren. Het feit dat je dit leest betekent dat je geïnteresseerd bent om meer over jezelf te weten te komen. Aan jezelf werken levert inzicht, begrip en plezier op. Je zult de kleurrijke persoon gaan ontdekken die je bent. En of je nu of later wilt beginnen, je bent van harte welkom!"
Hart-verwarmend lieve studenten, dank julie wel. Want zo is het, leren over jezelf en dat wat er meer is en leren om daarmee te werken.

 

Planning

Zielsblij!

Zielsblij! Een workshop-dag voor je persoonlijk... Lees meer »

Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikke... Lees meer »

Klinische training

Klinisch TRAINEN Klinisch getraind worden is ni... Lees meer »

JISZ overgangstentamen

Schriftelijk overgangstentamen Jaartraining Int... Lees meer »