Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Medewerkers

De opleiding wordt verzorgd door integere, vakbekwame docenten.
Vanuit hun professionele ervaring verrijken zij de lessen met veel praktijkvoorbeelden en deskundige adviezen.
Ook aan gastdocenten worden deze eisen gesteld.

Op alfabetische volgorde:

Henk Duijn
is IC verpleegkundige bij het medisch-centrum Alkmaar en reanimatie trainer voor de Nederlandse Hartstichting. Hij verzorgt de lessen psychofysiologie, klinisch redeneren, en de jaarlijkse cursus Reanimatie voor volwassenen en kinderen.

Olga Frinking
 

is praktiserend energetisch integraaltherapeut en professional therapeutic healer. Olga is Assistent-docent van Tanja van Langen in het JISZ jaar.  Heeft een opleiding psychosociale, - en medische basiskennis en internationaal register hypnotherapeut afgerond.  Geregistreerd register-therapeut lid bij beroepsorganisatie VVET - Verbond Van Energetisch Therapeuten (per 01/01/2022 VBAG - Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en RBCZ. Staat ingeschreven in het Vektis register.  Karin Groot
(directeur eigenaar)
is Spiritueel integraal registertherapeut, zij rondde een kindgerichte-, medische-, managementopleiding, didactiek in het hoger onderwijs en psychosociale basiskennis af. Karin werkte o.a. als manager in een academisch ziekenhuis, accountancy, en verder ook bij een arrondissementsparket en in de reïntegratiesector, en heden parttime als jongerencoach.
Karin combineert haar kennis en ervaring in (business) spiritualiteit, communicatie en integraal therapie in haar coaching, training en intervisiebijeenkomsten die zij zelf ontwikkelt. Ze is oprichter van OrigoCB en Karin Groot natuurlijk. Incidenteel treedt zij op als faciliterend mediator. Zij is geregistreerd registertherapeutlid bij beroepsvereniging VVET en RBCZ en is ingeschreven in het Vektisregister. Karin is docent van het 1e t/m laatste studiejaar en doceert onder andere de lessen in het persoonlijke ontwikkeljaar (JISZ), focussen, werken met deelpersoonlijkheden, therapeutische technieken voor het werken met HSP'ers, psycho-immunologie, reïncarnatiefilosofie, spiritualiteit en reïncarnatietherapie.
(foto volgt)
Arjen Hoekstra

is een cum laude healer, hij verzorgt samen met Olga Frinking de lessen intake en therapeutic healing.

Frans Peeters
is Europees gecertificeerd hypno- en regressietherapeut en geeft met enthousiasme
op aansprekende, heldere en nuchtere wijze de les suggesties, hypnotherapie, de cursus homeopathie en de workshops EMDR en meditatief tekenen.

Sacha Randag
geeft de lessen auralezen, is vrijwilligster als directie assistent, aanspreekpunt voor studenten.
Martijn Steinz 
is afgestudeerd en doorgewinterd Shiatsu therapeut en Spiritueelbegeleider. Martijn voert een eigen zen-shiatshu praktijk en geeft les op de Shiatsu opleiding. Hij verzorgt de lessen Chinese Energetica.

Karinda Suèr 
is Psycholoog. Zij verzorgt de lessen Socratisch gesprek, psychologie en psychopathologie.
Tanja van Langen

is Spiritueel Integraal therapeut, coach, NLP trainer en meditatieleraar1. Zij verzorgt de lessen in het JISZ jaar, de NLP lessen in alle studiejaren, de lessen in de basiscursus mindfulness & mediteren. Daarnaast begeleidt zij de studenten van de opleiding tot meditatiecoach bij hun portfolio en is zij mede examinator bij het praktisch eindexamen van de vierde jaars studenten. Tanja heeft een praktijk voor coaching en therapie en staat als therapeut ingeschreven bij beroepsvereniging het VIV, bij de overkoepelende organisatie de RBCZ en het Vektisregister.


Managementondersteuning

Sacha Randag

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen.

 


Gemma Bende 
Mede-managementlid, hand- en spandiensten.

Planning

Zielsblij!

Zielsblij! Een workshop-dag voor je persoonlijk... Lees meer »

Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikke... Lees meer »

Klinische training

Klinisch TRAINEN Klinisch getraind worden is ni... Lees meer »

JISZ overgangstentamen

Schriftelijk overgangstentamen Jaartraining Int... Lees meer »