Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Medewerkers

De opleiding wordt verzorgd door integere, vakbekwame docenten.
Vanuit hun professionele ervaring verrijken zij de lessen met veel praktijkvoorbeelden en deskundige adviezen.
Ook aan gastdocenten worden deze eisen gesteld.

Op alfabetische volgorde:

Micheline Bertrams
werkte jarenlang als psychotherapeut bij Het RIAGG, ontwikkelde en schoolde zich in intuïtieve ontwikkeling, natuurgeneeskunde, Bach Bloesem Remedies en VortexHealing®Divine Energy Healing, is werkzaam als levenscoach, is Bach Foundation Geregistreerd Practitioner, trainer van het Bach Bloesem Opleidingscentrum. Van daaruit verzorgt zij de lessen Bach Bloesem Remedies in het 2e studiejaar, die tevens gecertificeerd worden door het Bach Bloesem Opleidingscentrum. 

Henk Duijn
is IC verpleegkundige bij het medisch-centrum Alkmaar en reanimatie trainer voor de Nederlandse Hartstichting. Hij verzorgt de lessen psychofysiologie in het 4e leerjaar. Ook verzorgt hij jaarlijks de cursus Reanimatie voor volwassenen en kinderen.

                                Olga Frinking (foto volgt)
is een fijngevoelig, talentvol en bevlogen healer, zij verzorgt samen met Arjen Hoekstra de lessen intake en therapeutic healing in het 2e studiejaar.

Karin Groot (directeur eigenaar)
is Spiritueel integraal registertherapeut, zij rondde een kindgerichte-, medische-, managementopleiding, didactiek in het hoger onderwijs, en psychosociale basiskennis af. Karin werkte jaren als manager in o.a. een academisch ziekenhuis, accountancy, arrondissementsparket, en in de reïntegratiesector. 
Karin combineert haar kennis en ervaring in (business) spiritualiteit, therapeutische sessies, coaching, training, workshopdagen en intervisiebijeenkomsten die zij zelf ontwikkelt. Karin is oprichter van OrigoCB.
Zo nu en dan treedt zij op als faciliterende mediator. Zij is registertherapeutlid bij beroepsvereniging VVET en was voordien beëdigd voorzitter en (tijdelijk) penningmeester van de beroepsvereniging BST, en is ingeschreven in het Vektisregister.
Karin is docent in het 1e jaar, en in het 2e, 3e en 4e studiejaar geeft zij met verschillende vakken, waaronder focussen, werken met delen, reïncarnatiefilosofie, spiritualiteit en reïncarnatietherapie.

                         Arjen Hoekstra (foto volgt)
is een cum laude healer, hij verzorgt samen met Olga Frinking de lessen intake en therapeutic healing in het 2e studiejaar.

Frans Peeters

is Europees gecertificeerd hypno- en regressietherapeut en geeft met enthousiasme
op aansprekende, heldere en nuchtere wijze de les suggesties in het 2e studiejaar, de cursus homeopathie en de workshops EMDR en meditatief tekenen.Sacha Randag
geeft de lessen auralezen in het 2e studiejaar, is vrijwilligster als directie assistent, aanspreekpunt voor studenten en reader in de toelatingsprocedure.

 

 Martijn Steinz 
is afgestudeerd en doorgewinterd Shiatsu therapeut en Spiritueelbegeleider. Martijn voert een eigen zen-shiatshu praktijk en geeft les op de Shiatsu opleiding. Hij verzorgt in het 2e studiejaar de lessen Chinese Energetica.

 

Karinda Suèr 
is Psycholoog en zij verzorgt in het 2e studiejaar de lessen Socratisch gesprek en psychologie en psychopathologie in het 3en 4e studiejaar.

  

Linda Verbart 
is Spiritueeltherapeut en werkzaam als docent op een basisschoo, zij geeft les in het eerste jaar en verzorgt de HSP (wat kan je ermee als therapeut?) les in het 3e studiejaar.


Anita Verbeij 
is Spiritueeltherapeut en fysiotherapeu, zij geeft les in het 1e jaar, verzorgt het innerlijk-kind deel van de regressielessen in het 3e leerjaar, en geeft de les droomwerk in het 4e jaar.

Tanja van Langen (foto volgt)
                         is energetisch integraaltherapeut en NLP-trainer, zij verzorgt de lessen NLP in het 2e, 3e en 4e studiejaar, is leraar basiscursus mindfulness & mediteren en assisteert in de opleiding tot meditatiecoach.

Managementondersteuning


Sacha Randag

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen.
We zijn ook heel content met mede-managementlid Gemma en al haar hand- en spandiensten.

Planning

Dossiervorming & Rapportage (Bijscholing)

Als (register)therapeut hoort dossiervorming &... Lees meer »

Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikke... Lees meer »

werken met persoonlijkheidsdelen

Werken met persoonlijkheidsdelen is een belangr... Lees meer »

Pelgrimstocht

Pelgrimstocht Heb je soms het idee dat de hele... Lees meer »

REANIMATIE - AED VAN VOLWASSENEN EN KINDEREN

Het is iets wat je nooit hoopt mee te maken: Lees meer »