Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Medewerkers

De opleiding wordt verzorgd door integere, vakbekwame docenten.
Vanuit hun professionele ervaring verrijken zij de lessen met veel praktijkvoorbeelden en deskundige adviezen.
Ook aan gastdocenten worden deze eisen gesteld.

Op alfabetische volgorde:

Henk Duijn
is IC verpleegkundige bij het medisch-centrum Alkmaar en reanimatie trainer voor de Nederlandse Hartstichting. Hij verzorgt de lessen psychofysiologie en de jaarlijkse cursus Reanimatie voor volwassenen en kinderen.
(foto volgt)
Olga Frinking
 
is een fijngevoelig, talentvol en bevlogen healer, zij verzorgt samen met Arjen Hoekstra de  lessen intake en therapeutic healing.


Karin Groot
(directeur eigenaar)
is Spiritueel integraal registertherapeut, zij rondde een kindgerichte-, medische-, managementopleiding, didactiek in het hoger onderwijs en psychosociale basiskennis af. Karin werkte jaren als manager in o.a. een academisch ziekenhuis, accountancy, arrondissementsparket en in de reïntegratiesector, en heden parttime als jongerencoach.
Karin combineert haar kennis en ervaring in (business) spiritualiteit, communicatie en integraal therapie in haar coaching, training en intervisiebijeenkomsten die zij zelf ontwikkelt. Ze is oprichter van OrigoCB en Karin Groot natuurlijk. Incidenteel treedt zij op als faciliterende mediator. Zij is geregistreerd registertherapeutlid bij beroepsvereniging VVET en RBCZ en is ingeschreven in het Vektisregister. Karin is docent van het 1e t/m laatste studiejaar en doceert onder andere de lessen in het persoonlijke ontwikkeljaar (JISZ), focussen, werken met deelpersoonlijkheden, therapeutische technieken voor het werken met HSP'ers, psycho-immunologie, reïncarnatiefilosofie, spiritualiteit en reïncarnatietherapie.
(foto volgt)
Arjen Hoekstra

is een cum laude healer, hij verzorgt samen met Olga Frinking de lessen intake en therapeutic healing.

Frans Peeters
is Europees gecertificeerd hypno- en regressietherapeut en geeft met enthousiasme
op aansprekende, heldere en nuchtere wijze de les suggesties, hypnotherapie, de cursus homeopathie en de workshops EMDR en meditatief tekenen.

Sacha Randag
geeft de lessen auralezen, is vrijwilligster als directie assistent, aanspreekpunt voor studenten en reader in de toelatingsprocedure.
Martijn Steinz 
is afgestudeerd en doorgewinterd Shiatsu therapeut en Spiritueelbegeleider. Martijn voert een eigen zen-shiatshu praktijk en geeft les op de Shiatsu opleiding. Hij verzorgt de lessen Chinese Energetica.

Karinda Suèr 
is Psycholoog en zij verzorgt de lessen Socratisch gesprek, psychologie en psychopathologie.
Anita Verbeij 
is Spiritueeltherapeut en fysiotherapeut, zij geeft les in het JISZ-jaar, verzorgt de innerlijk-kind les van de hypnotherapie en geeft de les droomwerk.
(foto volgt) Tanja van Langen
is energetisch integraaltherapeut en NLP-trainer, zij verzorgt de lessen NLP in alle studiejaren, is leraar basiscursus mindfulness & mediteren en assisteert in de opleiding tot meditatiecoach.


Managementondersteuning

Sacha Randag

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen.

 


Gemma Bende 
Mede-managementlid, hand- en spandiensten.

Planning

Zielsblij!

Zielsblij! Een workshop-dag voor je persoonlijk... Lees meer »

Jaartraining Intuïtieve Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ)

Jaartraining Intuïtieve Spirituele zelfOntwikke... Lees meer »

Klinisch redeneren (VVET: PSBK/MBK PE-punten)

Klinisch redeneren (VVET MBK/PSBK PE punten) Kl... Lees meer »