Zoeken in de website

Inschrijven Nieuwsbrief

Medewerkers

De opleiding wordt verzorgd door integere, vakbekwame docenten. Vanuit hun professionele ervaring verrijken zij de lessen met veel praktijkvoorbeelden en deskundige adviezen. Ook aan gastdocenten worden deze eisen gesteld.

Docenten (op alfabetische volgorde)

Micheline Bertrams
werkte jarenlang als psychotherapeut bij Het RIAGG, ontwikkelde en schoolde zich in intuïtieve ontwikkeling, natuurgeneeskunde, Bach Bloesem Remedies en VortexHealing®Divine Energy Healing, is werkzaam als levenscoach, is Bach Foundation Geregistreerd Practitioner, trainer van het Bach Bloesem Opleidingscentrum. Van daaruit verzorgt zij de lessen Bach Bloesem Remedies in het 2e studiejaar, die tevens gecertificeerd worden door het Bach Bloesem Opleidingscentrum.


Ron Davids 
is opgeleid in- en heeft ruime kennis van (commerciële) bedrijfsvoering en geeft de facultatieve workshop praktijkmanagement in het 4e studiejaar.

 

Henk Duijn
is IC verpleegkundige bij het medisch-centrum Alkmaar en reanimatie trainer voor de Nederlandse Hartstichting. Hij verzorgt de lessen psychofysiologie in het 4e leerjaar. Ook verzorgt hij jaarlijks de cursus Reanimatie voor volwassenen en kinderen.

                               Olga Frinking (foto volgt)
is een fijngevoelig, talentvol en bevlogen healer, zij verzorgt samen met Arjen Hoekstra de lessen intake en therapeutic healing in het 2e studiejaar.

Karin Groot (directeur eigenaar)
is Spiritueel integraaltherapeut. Daarvoor heeft zij een kindgerichte-, medische opleiding en managementopleiding afgerond. Karin werkte jaren als manager in o.a. een academisch ziekenhuis, bij justitie en in het bedrijfsleven.
Daarnaast nam zij deel aan vele aanvullende workshops en cursussen. Momenteel studeert ze Didactiek in het hoger onderwijs (DHO) aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN).
Zij combineert haar kennis en ervaring in (business) spiritualiteit, therapeutische sessies, coaching, training en in de workshops en intervisiebijeenkomsten die zij zelf ontwikkelt.
Zo nu en dan treedt zij op als mediator. Zij is therapeutlid van de VVET en was voordien beëdigd voorzitter en (tijdelijk) penningmeester van de Beroepsvereniging voor Spiritueel Therapeuten (BST) en is ingeschreven in het Vektisregister.
Karin is docent voor de 1e jaars en in het 2e, 3e en 4e studiejaar geeft zij met veel plezier verschillende praktijkvakken, waaronder focussen, werken met delen, reïncarnatiefilosofie, spiritualiteit en reïncarnatietherapie.

                             Nicolette van de Helm
is doorgewinterd NLP trainer en verzorgt de lessen NLP in het 4e studiejaar.

                             Arjen Hoekstra (foto volgt)
is een cum laude healer, hij verzorgt samen met Olga Frinking de lessen intake en therapeutic healing in het 2e studiejaar.

Frans Peeters

is Europees gecertificeerd hypno- en regressietherapeut en geeft met enthousiasme
op aansprekende, heldere en nuchtere wijze de les suggesties in het 2e studiejaar, de cursus homeopathie en de workshops EMDR en meditatief tekenen.
Sacha Randag
is vrijwilligster directie assistent, eerste aanspreekpunt voor de studenten en reader in de toelatingsprocedure. Zij geeft de lessen auralezen in het 2e studiejaar.


Anja Rijkhoff-Heesbeen 
is Spiritueeltherapeut. Zij is op academisch niveau afgestudeerd onderwijskundige en heeft jarenlange ervaring in het basisonderwijs. Zij combineert therapeutisch werk met de kennis die zij opdeed tijdens haar beroepsopleiding ‘Astrologie en de psychologie van Jung' bij Karen Hamaker. Anja is mede-examinator integraal praktijk (IP) in het 4e jaar.

 Martijn Steinz 
is afgestudeerd en doorgewinterd Shiatsu therapeut en Spiritueelbegeleider. Martijn voert een eigen praktijk en geeft les op de Shiatsu opleiding. Hij verzorgt in het 2e studiejaar de lessen Chinese Energetica.

Karinda Suèr 
is Psycholoog en zij verzorgt in het 2e studiejaar de lessen Socratisch gesprek en psychologie en psychopathologie in het 3en 4e studiejaar.

 

 Linda Verbart 
is Spiritueeltherapeut en werkzaam als docent op een basisschool. Zij geeft les in het eerste jaar en verzorgt de HSP (wat kan je ermee als therapeut?) les in het 3e studiejaar.


Anita Verbeij 
is Spiritueeltherapeut en fysiotherapeut. Anita is docente in het 1e jaar en verzorgt het innerlijk-kind deel van de regressielessen in het 3e leerjaar, en daarnaast geeft zij de les ‘werken met dromen' in het 4e jaar.


Tanja van Langen (foto volgt)
is leraar basiscursus mindfulness & mediteren en assisteert in de opleiding tot meditatie-coach.

Managementondersteuning


Sacha Randag

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen.
We zijn ook heel content met mede-managementlid Gemma en al haar hand en span diensten.

Planning

Er zijn nog geen berichten.